Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco Genel Direktörü Thiago Scuro, UEFA’nın maaş giderlerine ilişkin kuralları daha da sertleştirmesinin ardından, olası yaptırımlarla karşılaşmamak adına temmuz ayından önce Monaco kulübünün bir futbolcu satması gerektiğini açıkladı.

Kavukcu ve Buruk: ne dedi ne dedi?

Ekli dosyayı görüntüle 311950
20ye golovin versinler o zaman yada lamine camara.Bu sefer sakat olanını alalım belki tersi çıkar

Oynayabiliyor mu ki

3-5 maça 10 no olmaz Lang'dan dersek ne anlamı kaldı
Yukarıda bir yerde okan baktı olmuyor bunu 10 yapar yazmışlar ona istinaden yazdım. Teknik, top sürebilen, 15 dakkada enerjisi bitmeyen adam her türlü yunustan katkı verir. Yunus iyi çocuk, çaba da veriyor eyvallah da kondisyonu olmayan adamın işi zor. İngiltere dönüşü gayet de iyiydi, ada sonrası da iyiydi ne olduysa bize gelince yine konfor alanı arttı heralde.

En doğrusu bu gibi geliyor bana da
Hatta Barış sol bek düşündüm ben
Ancak şu dakkadan sonra Barış'ı bek oynatmak da güç

Şimdi Avrupa'dan elenip haftada bi maça düşünce 11 istikrarını sağlamak daha mantıklı oluyor, galibiyet serisi kovalıyon zaten paso
Yani ana plan ne olcak o durumda, muamma. Ona istinaden yazdım. Yoksa ben de istiyom kabarık kadro

Osimhen varken nolcak zaten onu merak ediyom

Renktaş sayısal olarak çok eksiğiz. Hücuma adam alsak kim oynayacak diye dert ediyorsak Okan'a hiç kızmayalım. Nicelik olarak bildiğin hiç kimse yok kadroda. Icardi, Kutucu, Yusuf, Kaan bunları sayma bunlar kadronun bir unsuru değil. Birazda kim oynayacak diye tartışalım. Ayrıca bu isimler maç içerisindeki ihtiyaca göre aynı anda bile sahada olabilir.

Monaco'nun yardımına koşarız. Lamine Camara'ya 30'u verdik bile haberi görür görmez muhtemelen.

Lang alıyorsan şu saatten sonra 343 oynaman lazım o zaman başka bir yolu yok bu işin

Orta sahaya da kesin Papa Gay alırlar.

Ciddi manada ismi geçen hiçbir oyuncuya negatif bakmıyorum alıp gelsinler artık birilerini. Son 2 aydır 12 oyuncuyla Lig ve Avrupa oynuyoruz. Oyuna maçı tutsun diye Arda'yı taçtan pozisyon yaratsın diye Kazımcan'ı sokuyoruz.

Barış sol bek, Lang kanat olacak da bolca dener hoca.

Sol bek yazdığıma da bakmayın ileride ikisi duracak işte. Eren zaten kanat gibi kullanılır oldu üst üste oynuyorlar Barış ile.

Renktaş sayısal olarak çok eksiğiz. Hücuma adam alsak kim oynayacak diye dert ediyorsak Okan'a hiç kızmayalım. Nicelik olarak bildiğin hiç kimse yok kadroda. Icardi, Kutucu, Yusuf, Kaan bunları sayma bunlar kadronun bir unsuru değil. Birazda kim oynayacak diye tartışalım. Ayrıca bu isimler maç içerisindeki ihtiyaca göre aynı anda bile sahada olabilir.
herkes fitken

Osimhen Sane garanti oynar
Barış Lang Yunus nolcak
soru bu

ideal plan ana plan ilk deneyeceğin şey ne olacak yani

As oyuncuları alabildik yedekler kaldı :/

Takımda nicelik olarak hiç oyuncu yok hala yedek oyuncu isteniyor çok ilginç. Baştan yedek olsun diye gelen adam hiçbir katkı vermeyecek adam demektir. Icardi, Kutucu, Yusuf ve Kaan da yedek ona bakarsan ama aslında yedek falan değiller. Kadronun bir unsuru değiller orayı boş görmek lazım.

Galatasaray'ın bugünkü transfer toplantısında çıkan sonuçlar

• Noa Lang'ın Transferi: Noa Lang'ın satın alma opsiyonlu kiralanması kararlaştırıldı.

• Fofana'nın Transferi: Fofana'nın alınması için girişimlere devam edilmesi kararı alındı. (Milan tarafında sorun yok, ancak Fransız futbolcu Türkiye'de oynamaya pek sıcak bakmıyor.)

• Ugarte Görüşmesi: Ugarte konusunda Manchester United ile yüz yüze görüşme yapılması kararlaştırıldı.

• Omar Marmoush Görüşmesi: Manchester City ile Omar Marmoush hakkında görüşme yapılması kararı alındı.

📰 Süleyman Rodop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt