Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın bugünkü transfer toplantısında çıkan sonuçlar

• Noa Lang'ın Transferi: Noa Lang'ın satın alma opsiyonlu kiralanması kararlaştırıldı.

• Fofana'nın Transferi: Fofana'nın alınması için girişimlere devam edilmesi kararı alındı. (Milan tarafında sorun yok, ancak Fransız futbolcu Türkiye'de oynamaya pek sıcak bakmıyor.)

• Ugarte Görüşmesi: Ugarte konusunda Manchester United ile yüz yüze görüşme yapılması kararlaştırıldı.

• Omar Marmoush Görüşmesi: Manchester City ile Omar Marmoush hakkında görüşme yapılması kararı alındı.

📰 Süleyman Rodop

ya dede sana kim niye bilgi versin ya. Toplama bilgilerle haber yapıyorsun yine. Yarın ölüp gidicen arkandan iyi analım .

Lang'in kalitesinden bağımsız olarak, bu adamın Beşiktaş dahil 1 haftadır birçok takımla adı çıktı. Bu şekilde birçok takımla adı geçen oyuncular bariz menejer önerisi oluyor.
Muhtemelen takımı sana kadroda yer veremeyebiliriz istersen takım bul diyor. Menejerler de o paraları verebilecek olası tüm takımlara haber salıyor, ilgilenir misiniz diye?
Bizim takımlar da kendi istedikleri adamları alamayınca, bari bu olsun diyip kendilerine önerilen oyunculara yöneliyorlar

Şimdi böyle olunca ne gibi bir yönetim başarısı var ortada ? O kadar başka ülkelere gidip, gene menejer önerisi alınacaksa sen ben de yönetici oluruz.
Dediğim gibi burada oyuncuyu kötüleme derdim yok ama bana adı hiç basına yansımayan ve tüm taraftarın ağzını açık bırakacak, heyecanlandıracak oyuncular getirecek yönetimler lazım.

herkes fitken

Osimhen Sane garanti oynar
Barış Lang Yunus nolcak
soru bu

ideal plan ana plan ilk deneyeceğin şey ne olacak yani

Pozitifi stabili düşünme en negatifi düşün ve ona göre hareket et Alim. Yoksa okanın düştüğü durumlar yaşanır.

herkes fitken

Osimhen Sane garanti oynar
Barış Lang Yunus nolcak
soru bu

ideal plan ana plan ilk deneyeceğin şey ne olacak yani

Herkes fit olsa keşke ama bu mümkün değil renktaş. Bunlar hücum oyuncusu savunma oyuncusu gibi değil. Sürekli üretmesi gereken adamla savunma yapan adamın istikrarı aynı olamaz, beklenemez zaten. 2 sene önce geniş rotasyon sayesinde şampiyon olduk. Genel toplamda eksikleri vardı ama Zaha, Zİyech, Barış, Kerem, Mertens, Demirbay hepsi maç aldı. Maç alacak oyuncu sayımız artmalı. Maç kazandıracak en az 2 oyuncuya ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt