Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kiralama 25-30 arası bons görüşmeleri var. Muht 30 istediler, 25’e falan düşürmeye çalışıyorlar. Lang için herhalükarda yüksek imo
Takip edip iyi bildigim adam degil. 2 3 ozette biseyde denk geldim galiba ama yorumlayamam.

Su an bizimkilerin kazik yemeden bir is yapmalari imkansiz. Secim oncesi baskan gravati gevsetmistir stresten, harcamalar yuzunden beni yiyecekler diye

Salak yaw bunun menejeri öyle bir madde olursa tek forması satılmaz buraları pek bilmiyor belli
Yönetim alamayacağını anlayınca Burhana haber uçurdu büyük bir ihtimalle reis.
Ya da alalım bu elemanı, yüzde elli pay da verelim sonra da formasını basmayız böylelikle pay da alamaz. 😂

Zorunlu değilse opsiyon iyi güzel transfer. Tabi şarta bağlıda 3-5 maç değilse o şart.

IMG_7220.webp

Cago reis 2,5 yil önce söyledi

Takip edip iyi bildigim adam degil. 2 3 ozette biseyde denk geldim galiba ama yorumlayamam.

Su an bizimkilerin kazik yemeden bir is yapmalari imkansiz. Secim oncesi baskan gravati gevsetmistir stresten, harcamalar yuzunden beni yiyecekler diye
Brugge’deyken çok savruk geliyordu. Bir sezon iyi, diğer sezon düşüşe geçince-sakatlık vs.de vardı sanırım- PSV’ye sattılar. PSV’yi sırtladı adamda Hollanda futbolu başka bir şey ya; çok kaale alamıyorum. Uzun vadede başarılı olabilecek bir isim değil bence de kısa dönemde fayda alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt