- 31 Aralık 2015
- 14.832
- 9.700
- 1.588
Çok iyi top tepici alamayiz.İsmail Saybari'nin adı geçiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi top tepici alamayiz.İsmail Saybari'nin adı geçiyor
Heyt be nasil guclu hisler bunlar haluk...habercilik akiyor...Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın 1-2 gün içinde bir oyuncuyu İstanbul'a getireceğini düşünüyorum."
Harbiden varmı öyle biriİlkay var derken
En iyi seçeneklerden biri az maliyeteParteye teklif yapın lan bari
Bugün yeni bir toplantı yapılacak. (Haluk Yürekli)
Her gün toplantı yapıp 1 oyuncu transfer edecekler galiba
TOplam maliyeti öyledir de. Osinin toplam maliyeti de 160m falan. Onu niye öyle yazmadi mesela?Ama maliyeti öyle gerçekten
Lookman alınırsa son durağı oluruz, ve muhtemelen de 1.5-2 sene sonra tam çöküşe geçecek
Bi hesap açıp arada kassanaBen duyumcu olmak istiyorum bu dünyada milyonlarca enayi var. Call of duty kapağında oynayan lavuga binlerce bağış yapıldı. Bu duyumculara bir ton para gönderiyorlar soru sormak için. Bu kadar enayinin yaşadığı dünyada milyoner olamamak bizlerin ayıbı
Fofana+Hakan+Lang alsınlar yeter btw
Para gömecekler nasılsa da Okan Cuesta gibi elemanları istiyorBu kadar makul isteklerin olmasın rtaş biraz bonkör ol yau
Fofana zor , oyuncu devre arasında ayrılmak istemiyormuş, Lang bile 2 hafta sonra kabul etmiş o da sürekli 11 olmadığı için ama Fofana oynuyor sürekli.Fofana+Hakan+Lang alsınlar yeter btw
Fofana Villareal’de oynasa 60 istiyorlardı
Dönüşümlü mesai ile char kasar gibi hesabı kasmak lazım SadriBi hesap açıp arada kassana
Her sene yapacam diyip üşeniyorum