Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın 1-2 gün içinde bir oyuncuyu İstanbul'a getireceğini düşünüyorum."
İddialı herhalde Can Armandp için demiyordur. Noa Lang'ta olmaz bu isim onu salı günü CL maçından sonra bırakırlar yani İstanbul'a gelişi çarşamba yada perşembe olur en erken. Herhalde bahsettiği gelişme var diye söylediği u23 isim. 1-2 gün için İsntabul'a gelecek durumda olsa şu ana kadar adı çıkardı diye düşünüyorum o yüzden Haluk'u gene yemlemiş olabilirler sanki.

Evander isminden dolayı ön yargılıyım yıllarca öyle bi hanım ablanın filmlerini izlemiştim. Şimdi bilemedim ya Evander yazılı bi forma hiç hoş durmaz

İddialı herhalde Can Armandp için demiyordur. Noa Lang'ta olmaz bu isim onu salı günü CL maçından sonra bırakırlar yani İstanbul'a gelişi çarşamba yada perşembe olur en erken. Herhalde bahsettiği gelişme var diye söylediği u23 isim. 1-2 gün için İsntabul'a gelecek durumda olsa şu ana kadar adı çıkardı diye düşünüyorum o yüzden Haluk'u gene yemlemiş olabilirler sanki.
Fransa'dan gelecek gibi

IMG_8920.webp

Gueye için iyi oynadığı günde yazalım. Kendisi gayet iyi oyuncu bize de ciddi fayda sağlar. 2 sene önce bedava gitmesi bu gün onu kötü yapmaz nasıl Sane bize bedava geldiği için kötü oyuncu olmadığı gibi. Lakin Pape Gueye 35 milyon verilecek bir oyuncu tipi değil bana göre. Ben nazarımda ederi 20 milyon.
Hayir sen izlememissin demek. Burda alieren bey izlemis 35-40 eder diyor etmese villareal neden sezon basi 25mluk teklifi red edip 35m istemis?

Fofana zor , oyuncu devre arasında ayrılmak istemiyormuş, Lang bile 2 hafta sonra kabul etmiş o da sürekli 11 olmadığı için ama Fofana oynuyor sürekli.

Hakan'ı artik unut onu devre arasında bırakmıyorlar.
Fofana’yı biraz daha zorlasınlar; şu an ikna olacak diğer isimler tam bizim sisteme uymayacak isimler. Ayrıca Sara’da sezonu kapattı, pasör orta saha lazım kimse farkında değil. O eleman o sakatlıktan bu sene iyi dönemez. Duran topları Barış kullanıyor takımda; Hakan olmaz o ayar biri şart takıma

Beyler bize net olarak mainzdeki sano lazım ama torreira ile beraber çok kısa kalıyorlar

Timeline önümuze düşürüyor bir şekilde denk geliyoruz. En sinir bozucu muhabirler açık ara bizde ya. Fb BJK Tsde kendi camialari için net çizgisi belli olan adamlar var. Bizimkiler harbiden kum saati emoji peşinde. Yani bir yayın açıyorsun ya da programın var fena olmayan paralar da kazanıyorsun. Dişe dokunur bir bilgi verirsin di mi. Hayır bugünün de olayı değil bu. Millet de izlemeden yapamiyor bu adamlari. Anlayamıyorum

Timeline önümuze düşürüyor bir şekilde denk geliyoruz. En sinir bozucu muhabirler açık ara bizde ya. Fb BJK Tsde kendi camialari için net çizgisi belli olan adamlar var. Bizimkiler harbiden kum saati emoji peşinde. Yani bir yayın açıyorsun ya da programın var fena olmayan paralar da kazanıyorsun. Dişe dokunur bir bilgi verirsin di mi. Hayır bugünün de olayı değil bu. Millet de izlemeden yapamiyor bu adamlari. Anlayamıyorum
Taraftar ve kulüp kültürüne en zıt medyaya dünyada biz sahip olabiliriz. Normalde bu medya fbye layık ama işte ne hikmetse bizi buldular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt