Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İddialı herhalde Can Armandp için demiyordur. Noa Lang'ta olmaz bu isim onu salı günü CL maçından sonra bırakırlar yani İstanbul'a gelişi çarşamba yada perşembe olur en erken. Herhalde bahsettiği gelişme var diye söylediği u23 isim. 1-2 gün için İsntabul'a gelecek durumda olsa şu ana kadar adı çıkardı diye düşünüyorum o yüzden Haluk'u gene yemlemiş olabilirler sanki.
En son simitci uçakta 2 kişiyle dönecekti diye sikiyordu gene yalandır.

Osimhen
Lang Marmoush Sane
Ruiz Gueye
Jacobs Davinson Singo Barış
Uğurcan

Oha

Hollandalı topçulara aşırı karşıyım ama bu Lang'a ısındım. Hiç Hollandalı topçulara benzemiyor stili, yeteneği filan.

Hayir sen izlememissin demek. Burda alieren bey izlemis 35-40 eder diyor etmese villareal neden sezon basi 25mluk teklifi red edip 35m istemis?
Kimine göre edebilir bana göre Guendouzi'de 30 milyon etmez ama isteyeni çoktu. 30+ bir oyuncu bana göre daha komple olmalı kendisi pozisyonda yaratabilmeli. Ederson, ATM'de tutmadı belki ama Callagher, 26-27 yaşlarındaki Rodrigo De Paul gibi olmalı. Lakin futbol piyasası da acayip bir yerlere gitti o yüzden insanın kim ne eder işi şaşıyor bazen.

Hayir sen izlememissin demek. Burda alieren bey izlemis 35-40 eder diyor etmese villareal neden sezon basi 25mluk teklifi red edip 35m istemis?

Mesela benim nazarımda da Orkun 10-15 milyon, Gedson ve Guendouzi de 15-20 milyon arası oyuncular. Forumdaki birilerinin nazarında da sanmıyorum ki bu 3 oyuncudan birisi 30 etsin.

Ama gel gelelim ki reel futbol piyasası senin benim nazarımla işlemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt