Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.293
- 21.244
- 2.663
Sonrası daha beterdi , aranan kan Ali lukunku manşetleri , Suat usta , Orhan ak, Cihan haspolatlıBülent Akın transferi sonrası forumda adam kalmazdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonrası daha beterdi , aranan kan Ali lukunku manşetleri , Suat usta , Orhan ak, Cihan haspolatlıBülent Akın transferi sonrası forumda adam kalmazdı
Yada yeni toplantida lang iptal edilip baska bi topcuya gidecekler. Malum hocamiz biraz ayran gönulluBugün yeni bir toplantı yapılacak. (Haluk Yürekli)
Her gün toplantı yapıp 1 oyuncu transfer edecekler galiba
Lemina stoper rotasyonu olacakSingo Stopere düşünüyor o zaman. Sağ bek Barış Sallai.
Sosyal medya olsa acaba ilk kim lukunku gelirken ne aldığımızın farkında değilsiniz derdiSonrası daha beterdi , aranan kan Ali lukunku manşetleri , Suat usta , Orhan ak, Cihan haspolatlı
Gelsin şimdiye kadar yapmadıkları hata. 2 tane u23 transferi şimdiye bitmiş olması lazımdı.Fransa'dan gelecek gibi
Çok iyi analiz etmiş hoca herhalde şimdiden yaza hazırlık yapıyor.İbrahim Seten : “Okan Buruk yönetimden 6-8 numara, kanat ve 10 numara istedi.” (tv100)
Singo yeni transfer olur, ayrıca başarılıda olacakSingo Stopere düşünüyor o zaman. Sağ bek Barış Sallai.
Gittiği falan yokTorreira gidiyor mu kalıyor mu
Sağ gösterip soldan Dünya yıldızını vurmak gibi bişeySosyal medya olsa acaba ilk kim lukunku gelirken ne aldığımızın farkında değilsiniz derdi![]()

Yoo orkun benficada yaptiklariyla gayet 20-25lik topcuydu, zira genduzinin de bi kariyeri var 20-25 normal ayni ṣey gedson icin de gecerli. Gey icinde ayni dusnuyom 20-25 gayet yeterli bir rakam fazlasi kazik. En azindan bizim icin kazikMesela benim nazarımda da Orkun 10-15 milyon, Gedson ve Guendouzi de 15-20 milyon arası oyuncular. Forumdaki birilerinin nazarında da sanmıyorum ki bu 3 oyuncudan birisi 30 etsin.
Ama gel gelelim ki reel futbol piyasası senin benim nazarımla işlemiyor
Para yok zaten hepsi kiralık olurLang'ı zorunlu opsiyon olmadan kiralamak güzel hamle olmuş. Aslında şu Ugarte için de aynısı yapılabilse çok optimum hamle olur. Riske girmemiş oluruz.