- 6 Eylül 2014
- 94.140
- 64.921
- 4.608
İnşallah daha 11 görmeyiz bu disiplinsiz herifiİcardiyi sağlamm bir haşla reisim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah daha 11 görmeyiz bu disiplinsiz herifiİcardiyi sağlamm bir haşla reisim
Acikcasi alanyadan Bilal miydi defansta sol ayak. O daha iyi bir hedef olur(sadece dunku macinbaz alarak soyluyorum tabi)Sosyal medyada Maestro yangını başlamış.
Bu saatten sonra Allah yardım etmezse bu yönetimden, hocadan, topçulardan hiçbir şey olmaz. Çok fazla kendinizi üzmeyin. 3 sene sonra düzeliriz.
red mi yemişiz yine![]()
Galatasaray meldt zich bij PSV voor cruciale speler | Voetbalzone
PSV werkt deze winter niet mee aan een vertrek van Jerdy Schouten. De Eindhovenaren werden in de afgelopen dagen meermaals benaderd, maar peinzen niet over een deal.www.voetbalzone.nl
O şampiyonluk önce Kocaeli maçıyla sonra da evindeki Antep maçıyla gitti zaten geçmiş olsun. Fenerin fikstürünü aç bak hocam. Bir tane Trabzon ve bizimle zor maçları var başkada zor maçları yok. Biz Samsun Göztepe Trabzon ve Bjk deplasmanlarına gideceğiz . Rize deplasmanı da var sanırım. Fener artık evinde puan vermez. Şu 6/7 olması gereken puan farkı sadece 1 ,yani geçmiş olsun. Daha haftaya oynanacak Karagümrük maçı bile garanti değil bizim.Kişisel tahminim
ligin geri kalanında Fenerbahçe de 38 puan, biz de 38 veya 39 puan toplayacağız.
Şampiyonluk 1 puanla belirlenecek. Hayırlısı.
Not: Rams Park'ta Fenerbahçe'yi yenmemiz şart. İkili averajla şampiyonun belirlenme ihtimali çok güçlü.
Yemezsek rahat edemeyizred mi yemişiz yine
O şampiyonluk önce Kocaeli maçıyla sonra da evindeki Antep maçıyla gitti zaten geçmiş olsun. Fenerin fikstürünü aç bak hocam. Bir tane Trabzon ve bizimle zor maçları var başkada zor maçları yok. Biz Samsun Göztepe Trabzon ve Bjk deplasmanlarına gideceğiz . Rize deplasmanı da var sanırım. Fener artık evinde puan vermez. Şu 6/7 olması gereken puan farkı sadece 1 ,yani geçmiş olsun. Daha haftaya oynanacak Karagümrük maçı bile garanti değil bizim.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün ilk haberi;
Dunku haber![]()
Galatasaray meldt zich bij PSV voor cruciale speler | Voetbalzone
PSV werkt deze winter niet mee aan een vertrek van Jerdy Schouten. De Eindhovenaren werden in de afgelopen dagen meermaals benaderd, maar peinzen niet over een deal.www.voetbalzone.nl
Şu forumun yarısı sen ben kadar avrupa futboluna hakim olsa neler olurdu hayal edemiyorum.harika topçu 7,5 senedir takip ediyorum. istenilen patlamayı yaptı sonra bir kez daha patlar mı diye bekleniliyor. gelirse level attırır
Üstüme transfer at admirim nefes alamıyorum hava sogukDunku haber