Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PL temposunda oynayabilen topçular buraya geldiklerinde 2 sene falan çok üst seviye oynuyorlar. Sonra tabii onların da temposu düşmeye başlıyor.

Ama şu da bir gerçek, İtalya ligi gibi katı savunma karşısında iş yapabilen hücum oyuncuları da burada ayrı bir etki yaratıyor her zaman.

Onu secmis baskan :ka21:

Dursun ozbek listeye bakti ve ugurcan'a zam yapalim dedi.

Eren Elmalı var fena olmayan
Derrick Köhn var tutmadı ama kar ettik
Kaan Ayhan'dan iyi kötü faydalandık rotasyonda, ucuza da geldi

daha eskilere gidecek olursak zaten Sneijder Drogba devre arası transferleri

Garry Rodrigues, Nagatomo, Marcao, Luyindama hepsi bi seviyede katkı verdiler

Alex Telles de devre arası alınmıştı
Dursun ozbek + okan buruk sureci icin demistim:)

Eren evet pozitif sayilabilir
Kohn , problem cozmedi
Kaan ilk zamani iyi sonu kotu.

En azindan bunlar uber maliyetlerde degil. Bu tur denemelere okeyim cunku elden cikarabiliyorsun.

Ama kotu orneklerde dolu iste. Oyuncu tipi, gorevi ince elenip ustunde durulmuyor gibi geliyor. Ya da hoca istediginin disindaki oyuncuya da onay veriyor. Cuesta, franko(tutmadi malesef) , aurier, vinicius vs.

torreira'ya 6.5m euro teklif eden kulube yonetimin cevap bile yazmamasi gerekir
error : too low diye fax ceksinler

Nihayet premier ligden birinden bahsediliyor dandik liglerden kurtulalim..
Magassa adi gecenlerin hepsinden daha iyidir adim gibi eminim.. Tam bir azman ayaklari da fena degil taraftar cok sever kotu yonu biraz sakar diyelim ben yazin da cok istemistim West ham aldi ucuza
Bu monacolu heriflerin hepsi sakar. Singo, magassa, mawissa vs

Magassa da Monaco alt yapisindan gelme, evet o olur bak.

Son kisimda bizim de hatamiz cok fazla...Lemina premier lig seviyesinde sakatliklsiz oynarken bizde ustuste 3 maci yok..Singo Jakobs sanirim ilk kez bizde bu kadar sakatlik yasadi..İlkay premier ligde iyi kotu oynarken bizde bitik durumda..İcardi malum Sara tosun gibi oldu ...
Sara 20 milyon yatirilacak herifti bence videolardaki Sarayla bizde su an oynayan bambaska topcular... Cunku duzgun idman yok arkadaslik ayagina hoca idare ediyor herkesi... Ayni anda bir takimda 4-5 kisi kilo alir mi hic var mi boyle sacmalik ? Herifler kicini kaldiramayacak seviyeye geldi ..
Baris Sane gibi bir fiziksel anomali olmadigi surece herkesin formu dusuyor bizim idmani yedikce.. Osimhen bile ilk geldigi gibi degil gol atsin atmasin rakip savunmalari paramparca ediyordu adam yaninda kimse duramiyordu
Yahu reis hala video diyorsun.Videoyu geç.Hiçbir oyuncu evrim geçirmez.Sara ingilterede neyse bizdede aynı.Şu ingiiltere 2. ligini abartmayın..Adamın özelllikleri belli.
Ben daha ilk geldiğinde videolarını izlediğimde soru işareti oluşmuştu bende..

Ama diğer söylediklerine tabiki katılıyroum.Ama sen planlamada transferlerde basit hatalar yaparsan herşey göze batar..
İdman olayınıda gene abartıyoruz.Oyuncuların sorumluluklarını tamamen üstünden alıyoruz.Sanki hiç suçları yokmuş gibi yapıyoruz.
Mesela sane kaç haftadır formda arkadaş aynı idmanı yemiyormu.Şimdi formdan düştü diyoruz.İdman kötümü oldu..

1768821584417.webp

Daha önce denk gelip izlediğim maçlarda biraz hantal bulduğum Ümit Akdağ' ı dün dikkatle ve alıcı gözle izledim. 1.92 boya göre hız ve çabukluğunu normal gördüm bu defa, pas kalitesi bir stoper için oldukça iyi, soğukkanlılıkla ve iyi zamanlamayla veriyor topu, zorlasan orta saha oynar neredeyse, sol stoper olarak geniş bir alanda varlığını hissettirdi. Yerli oyuncu kıtlığında, makul bir bedelle transferi mümkün olabilecekse denensin isterim.

Ümit alınıp umduğum performansı gösterebilirse ve Singo da artık dönerse;

Singo-----Davinson-----Ümit............................................Lemina, Singo ve Davinson' u; Abdülkerim de Ümit' i yedekler. Arda için erken henüz.

Üçlü defans kurgusunu denemek için çok uygun bir kadroya sahibiz. 3-4-2-1 ile kompakt bir oyunu hep hayal ederim ama ligin şu evresinde böyle radikal bir girişim beklemiyorum hocadan tabii; fikir jimnastiği diyelim...

Bu kurgunun önemli bir getirisi de 6 numaraya ihtiyaç duyulmayacak oluşudur; merkez ikilinin B2B 8 numaralardan oluşması evladır zira. Torreira' nın yanına, ismi geçenlerden mesela Ederson alınmış olsa merkezde hiçbir sorun kalmamasını muhtemel görürdüm...

Magissa+ Samardzic isterim bu listeden sanki. Lakin olacak olan Onyedika+ Samardzic olur gibi. Bissouma'nın sakatlık ve kullandığı bir madde işi olduğu için olacağını sanmıyorum. Almada ise u23'e uymaması ve daha pahalı olacağını düşündüğüm için Samardzic'i alırlar onun yerine bence ki daha iyi tercih olabilir.

Dursun ozbek + okan buruk sureci icin demistim:)

Eren evet pozitif sayilabilir
Kohn , problem cozmedi
Kaan ilk zamani iyi sonu kotu.

En azindan bunlar uber maliyetlerde degil. Bu tur denemelere okeyim cunku elden cikarabiliyorsun.

Ama kotu orneklerde dolu iste. Oyuncu tipi, gorevi ince elenip ustunde durulmuyor gibi geliyor. Ya da hoca istediginin disindaki oyuncuya da onay veriyor. Cuesta, franko(tutmadi malesef) , aurier, vinicius vs.
Erden Timur dönemini saymazsak bir tek Eren ve Lemina var diyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt