Sadri Baykam
Büyük Kaptan
Onlar istiyomuş zaten de sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldığı için o paralara çıkılması imkansız diyolarChelsea enayisi sene sonu 150 falan bayılır
Tesadüfe bak aynı osi süreci gibi onu da çelsi istiyodu
Onlar istiyomuş zaten de sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldığı için o paralara çıkılması imkansız diyolarChelsea enayisi sene sonu 150 falan bayılır
Parayı belli ki orta sahaya harcamak istiyorlar. Gouri'nin bonservisi de 25-30 civarı ister Marsilya.kiralık değil bonservisi ile alınabiliyorsa
20 milyon paramı bizim için yaw gelene geçene 5-10 veriyon
Bimde su daha pahalıdır
Osimene kaç veriyosun?Buna 20 verirsek senelik “ben mutsuzum motive değilim” diyen oyuncularımız yüzde doksan ile artar
Bu kadar orta saha Okan hocamı histeri krizine sokarSamardzic+magassa+ sürpriz yumurta bissuma gelsin. Yabanci sinirina uyuyor.
Yahu reis hala video diyorsun.Videoyu geç.Hiçbir oyuncu evrim geçirmez.Sara ingilterede neyse bizdede aynı.Şu ingiiltere 2. ligini abartmayın..Adamın özelllikleri belli.
Ben daha ilk geldiğinde videolarını izlediğimde soru işareti oluşmuştu bende..
Ama diğer söylediklerine tabiki katılıyroum.Ama sen planlamada transferlerde basit hatalar yaparsan herşey göze batar..
İdman olayınıda gene abartıyoruz.Oyuncuların sorumluluklarını tamamen üstünden alıyoruz.Sanki hiç suçları yokmuş gibi yapıyoruz.
Mesela sane kaç haftadır formda arkadaş aynı idmanı yemiyormu.Şimdi formdan düştü diyoruz.İdman kötümü oldu..
Magissa+ Samardzic isterim bu listeden sanki. Lakin olacak olan Onyedika+ Samardzic olur gibi. Bissouma'nın sakatlık ve kullandığı bir madde işi olduğu için olacağını sanmıyorum. Almada ise u23'e uymaması ve daha pahalı olacağını düşündüğüm için Samardzic'i alırlar onun yerine bence ki daha iyi tercih olabilir.
PSV've Brugge'de adamlarin MVP'isiydi çogu zaman.Clde brugge'da da psvde de izledim liglerinde izlemedim tabii o ligleri neden izleyeyim