Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu reis hala video diyorsun.Videoyu geç.Hiçbir oyuncu evrim geçirmez.Sara ingilterede neyse bizdede aynı.Şu ingiiltere 2. ligini abartmayın..Adamın özelllikleri belli.
Ben daha ilk geldiğinde videolarını izlediğimde soru işareti oluşmuştu bende..

Ama diğer söylediklerine tabiki katılıyroum.Ama sen planlamada transferlerde basit hatalar yaparsan herşey göze batar..
İdman olayınıda gene abartıyoruz.Oyuncuların sorumluluklarını tamamen üstünden alıyoruz.Sanki hiç suçları yokmuş gibi yapıyoruz.
Mesela sane kaç haftadır formda arkadaş aynı idmanı yemiyormu.Şimdi formdan düştü diyoruz.İdman kötümü oldu..

Farkli videolari mi izledik bilmiyorum o donem adi gecenlerden ben en cok Sara'yi begenmistim tabi gidip de cahmpionshipte macini izleyecek kadar vakti olan biri de degilim

Abi ortalık aşırı sessiz ve maalesef -belki de böylesi daha iyidir- çıkan isimler arasında böyle bi heyecanlandıran, oh ulan dedirten bi isim yok şimdilik.

Magissa+ Samardzic isterim bu listeden sanki. Lakin olacak olan Onyedika+ Samardzic olur gibi. Bissouma'nın sakatlık ve kullandığı bir madde işi olduğu için olacağını sanmıyorum. Almada ise u23'e uymaması ve daha pahalı olacağını düşündüğüm için Samardzic'i alırlar onun yerine bence ki daha iyi tercih olabilir.

kötü bi masaymış

magassa alsınlar sadece

Geçen isimler sadece bunlarsa eyvah ki ne eyvah . İşte budur denilebilecek bir tane adam göremedim ben sizce var mı?

Onyedika da sebepsiz sallanan bir oyuncu bence.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmed Kutucuyu niye yolluyorsun mesela?!

ya sen nasıl bir adamsın Okan!

ahmet yine 2-3 maç kurtarır bırak kalsın alternatif olarak!

vallah öyöe böyle gıcık kapmıyorum bu adamdan
nefret ediyorum nefret!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt