- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Takımımız da yapar umarimBen de liste yapıcam artık herkes kendine liste yapsın max 23 yaş ve 10m piyasa değeri sınırı olsun sezon sonunda kapıştıralım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımımız da yapar umarimBen de liste yapıcam artık herkes kendine liste yapsın max 23 yaş ve 10m piyasa değeri sınırı olsun sezon sonunda kapıştıralım
Haluk her sene patlıyor kolpa tierina düşmesi lazım hatta sinsi kategorisi açılıp eklenmesi lazımHaluk da yine patlayacak gibi 1-2 güne İstanbul'a 1 oyuncu getirilecek diyordu. Eğer akşam bir isim bitti şeklinde bir sürpriz haber çıkmazsa o da patlamış oluyor. Noa Lang zaten perşembeden önce gelmez hatta lig maçından sonra bile diyebilirler. Zira Napoli böyle bir kulüp.
AIDSli okudum hocam Allah affetsinBen bu çocuğu eski ADSli Vargas'a acayip benzetiyorum
Yunus'la çok uyumluydu Vargas
Orası öyle de@Sadri Baykam
gerci bu kanat oyunculari konusuna deginmisken artik herkes boyle oynuyor gunumuzun kanat oyuncularin iceri girip pas oyununa ve ucuncu bolgede tehdit olusturmasi beklenir, senin dedigin futbol kalmadi oyle biri sagdan bindirecek biri soldan bindirecek ve sadece forvete orta yapacak. Oyle taktik olmaz gunumuzun futbolunda hele buyuk kuluplerin hic birinde yok bu.
Everton maçında kadroda yoktu acaba transfer mi olcak diye baktım da hastaymışŞu sançoyu niye düşünmedik ki
Saneyi sola bunu sağa atardık osiye orta keserlerdi
Geçen sezon Westham 17 milyona almış. Bende beğendim ama adam minimum 20 milyondur şu an.Magassa da tıpkı Onyedika gibi Donkvari bi herife benziyor
En azından U23 kontenjanına uyuyor bir de Fransız pasaportu var
Maliyetler yakınsa Magassa tercih edilebilir gibi görünüyor
Şöyle başlayalım hocamTakımımız da yapar umarim![]()
valla Tottenham maçında kadroda yokmuşGeçen sezon Westham 17 milyona almış. Bende beğendim ama adam minimum 20 milyondur şu an.
tüh sana
Futbol çok değişkenRenkdaşlar bir çoğunuz çok çabuk etki altında kalıyorsunuz biri çıkıyor Onyedika ve Lang çöp diyor sonra bu kar topu gibi büyüyor herkes aynı şeye inanıyor. Daha 6 ay önce Onyedika ve Lang ile Galatasaray ilgileniyor haberleri çıktığında ortalık yıkılıyordu şöyle iyi oyuncu böyle iyi oyuncu diye
Langi ilk söyleyen hesap bu
Niye? FT daha mı kötü oynatır bu takımı? FT dediğimiz kişi Taylan Berkan Cicaldau Diagne ile filan Marsilya'nın, Lazio'nun, Lokomotiv'in olduğu grubu namağlup lider bitirdi. Pandemi dönemi öncesi tiki taka oynatıyordu takımı. FT yaşı itibariyle uzun vaadeli planlama yapılabilecek birisi değil ama şu yaşına rağmen okan denilen şahıstan 10 kat daha iyi top oynatacağına bahse girerim. Ayrıca, Burak'ı önde basmıyor diye prime zamanında yedeğe çeken FT şu anda Icardi'ye, göbekli Kaan'a filan ne yapar mesela.Terim geleceğine Okan hoca 2 sene daha kadro planlaması hatası yapsın daha iyi.
Prime kim Visca kim Kemal, neler oluyor Allah aşkına
Dogru o yuzden umarim Lang soldan bu konuda daha iyi is cikartir ve ayrica merkeze/10 numara icin daha kreatif bir oyuncu lazim.Orası öyle de
Barış ve sane osimheni besleyemiyor ki
Ortadan da osiyi besleyebilen yok,adam sağa sola koşup pas arası yapıp vurulan uzun topu tutup kendi kendini beslemeye çalışıyo