Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki yıllık Maestro yangıncısı olarak soruyorum. Dünkü fb maçını izlemedim, nasıldı Maestro? İyi oynadı mı?

İki yıllık Maestro yangıncısı olarak soruyorum. Dünkü fb maçını izlemedim, nasıldı Maestro? İyi oynadı mı?
11 oynayan orta saha 3'lümüzde sorun olmasa yedeğe 4-5 milyona alalım derdim de, bize net 11 oyuncusu lazım. Torreira hariç hiçbirinden bir halt olmaz. 11'a sağlam adam alıp eldekileri yedek oyuncu konumuna sokmak lazım.
Bu herifi 1 milyona alabilecekken almak lazımdı. Burda yazan elli kişi oldu. Ama sıradan taraftar kadar bile topçudan/kadro planlamasından anlamayan birisi yönetiyor takımı malum.

acayip gözümden düşmeye başladı

bizim burada yaptığımız kahve goygoyunu yapıyor!

İşte gsde böyle yönetiliyor!
kafa tam bu!

ben bir taraftar olarak skill videosuna bakıp ooo bu topçuoğlutopçu diyebilirim ama sen diyemezsin kardeşim

etki altınada alamazsın kimseyi bir gs efsanedi olarak şunu al bunu alma diye

senin görevin okan burukun ve yönetimin yanlışlarını söylemek
şikeci köpeklere yapılan kıyakları gündem yapmak olmalı

Adam gibi avrupalı bir ekip şart bu kulube
zenginlik dönemi bitmeden
bu işi bilim ile yapan

hasan okan hüseyin ali veli ile olacak işler değil bunlar

saçmasapan konuşuyor hasan!

Gs medyasına el koymamız lazım bu böyle olmayacak

Futbol çok değişken
Ve form diye bir şey var

Lang psvde yanarken alsan tabiki tapardık burda

Ama napoliye gitti ve formunu kaybetti,artık yanmıyor,özgüvensiz top oynuyor,fiyatı da yanarken ki fiyatından daha fazla olunca tepki olumsuza kayıyor,tekrar formuna kavuşur mu diye de umutlu olamıyorsun teknik direktörün formsuzları iyice dibe çöktüren formluları da formsuza çeviren futbolcu öğütücü okan çünkü

Nasıl sevinç çığlıkları atabilirsin ki
6 ay futbolda çok uzun bir süre değil Psv performansı çok iyiydi. Ama dersen ki Gouri mi Lang mı dersen yüzde yüz Gouri derim

evet kazık transferler şu şekilde yaklaşıyor
drawn-together-xandir.gif

Gardi en son en büyük hayalim Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligini kazanması demiş idi. Böyle bir herife nasıl bu tavırı gösterebilir bizim yönetim.

NOEL ASEKO işte istediğim tarzda transfer

Yannız Köhn sürecinde Hannover'i biraz şeyapmıştık sıkıntı olmasın şimdi??

Biz niye birden bire Hollandalılara sardık acaba? Bu işin sonu Timber olabilir şaka maka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt