Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.178
- 13.982
- 1.498
Sıkıntılıymış durumuUyuşturucu kullanmaktan ceza almıştı en son.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntılıymış durumuUyuşturucu kullanmaktan ceza almıştı en son.
Aklimdaki bu direkt.Rakipler şimdi şunu yapiyor merkeze +1 sokup onu kenarlara gönderiyorlar ki sane ve barış ice de girse dışa da gitmeye çalışsa 2li kapatsınlar.Merkezden oynamak zorunda bırakınca da bizi bu sefer lemina yada torr merkezde topu alıp ya beklere verip duruyorlar yada apoya veriyorlar o da uzun dikip duruyor.Fb maçında mesela yine fb benzerini yaptı fakat onun dışında merkezde 2 kişi bizim oslerle eslesip acıyı kapatırken gunduzu veya ismail duruma göre sürekli bizim 10da oynayan yunusu marke etti o da sırtı dönük top alamayinca sürekli geçiş yedik.Mesela bazi durumlarda torr topu alınca barış ice giriyor ki bizim bek rakip bekle birebir kalsın diye ama torr ona atmıyor dolu olan barışa veriyor bu sefer hop yine bek bosalmisken kontra yap.Buradaki ana sorun merkezdeki üretim tamamen hat kıran pas da denemiyor bizim ikili yada zaten tahmin edileni yapıyorlar.Fakat böyle bir 442 ile oynasan önde iki fizikli ve hızlı oyuncuyu savunmak için daha derinde beklemen gerecek o yüzden hani geride bizim merkezler bile top alsa daha arkada bekleyecekler, +1 kenar yerine merkezde olacakki osiden sekenleri toplasin ama bu sefer kenar oyuncularinin bağlantısını kesmek zor olacak yani direkt olarak 2 tane setin olmuş olacak bu şekilde.Ustune dediğim gibi bekleri daha geride tutup gerekirse geride 3lude bile beklersin 442 riski olarak geçişi savunmak için
o da olabilir tabii baya toplu topsuz her şekilde bir uygulama sağlanabilirStopere Apo yerine leminada olabilir ara ara orta sahaya yaklaşıp arkayı üçlüyede çekebilir hücum ederken ileri çıkabilir
Her transfer sezonu biz.Hic bir zaman bu kasr kötü bi transfer dönemi gecirmemistik
Onlarda ilgilenmiş ama sanmam alacaklarını. Bizim de alacağımızı sanmıyorum bu arada. Como 30-35'ten açar kapıyı zatenCunha daha sabah bize yazıldı öglen marsilya almis he.
Lang Vinicius'tan iyi futbolcu mu diyorsun hocam?
işte şimdi oldu.Hasan Şaş:''Dün gece oturdum Noa Lang'ı izledim.Çok beğenmedim açıkçası.Barış'tan iyi değil.Yunus ondan çok fazla iyi.''
Okan topçudan anlıyor diyebilir miyiz?
Okan topçudan anlamıyor ki sadece anladığını zannediyor.çöp etmesinde