Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.191
- 25.525
- 3.183
Simitten soğudum tiksinmeye başladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 noy
yanliz bu hirb da sol kanat degil mi .d Langdan sonra sacma. Yoksa aslen 10muydu
Devre arasında alıpta çok ciddi katkı veren yakın geçmişte kimler vardı ?
Hiç yokladık mı acaba? İkna edecek biri lazım, yönetim görüşme randevusu bile alamazo isim bruno fernandesse ortada tor ilkay ikilisine bile okeyim
Yoklamak için önce akıl edebilmiş olmaları lazımHiç yokladık mı acaba? İkna edecek biri lazım, yönetim görüşme randevusu bile alamaz
Okanım yalancıyı Çin ordusu becersinki aklıma bir isim gelmedi, senin databese de baya kalın anlaşılan1962 beton necmi ile atom hayri
Imkani yok United takimin beynini satarsa tam siradanlasir . Bonservisi de en az 50 milyon euro olur.Hiç yokladık mı acaba? İkna edecek biri lazım, yönetim görüşme randevusu bile alamaz
Yok haberleri genelde doğru çıkan bir geçen yaz @Okan Mason 'un keşif ettiği bir duyumcu ama bu kış biraz daha değişik mesajları.t.han kim
yeni a.denizci mi
Marcio nobreDevre arasında alıpta çok ciddi katkı veren yakın geçmişte kimler vardı ?
20 istemezler. Lang gibi 2 kiralik + opsiyonlu gelir. Parayı da orta sahaya basarlar.Yav bu samardzic icin en az 20 isterler hem herif yedek.. adam akilli oynamayan oyuncu icin neden okadar para basalim.. hem herif biraz muci vibes veriyor