- 4 Ağustos 2009
- 90.748
- 71.926
- 5.188
Iyi bari almada kazmasi icin uçak masrafı yapmicaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düğüm bir maçtı. ara transfer dönemini nasıl geçireceğimiz ve cl'de 1 tur daha devam edip etmeyeceğimiz çok önemli. o yüzden 6 şubat dedim. rize dep öncesi transfer dönemi resmen bitecek. o zaman az çok belli olur iş.Antebi yensek bitmişti iş :/
Durusun a 20 tl versen 1 ekmek al gel desen alamaz valla
transfer işimiz aynen bu şekil
Gorecegim ben o konsantrasyonu. Yazin bir kenara. Olasi bir maglubiyet sonrasi nasil transferler inecek.
Magassası vardır kesinKendisi siyahi, 1.93 boyunda, kesici, azman, U23 bir 6 numara. Geçen yıl bonservisine 17 milyon avro verilip alındı. Yani kiralanıp tutarsa ödeyeceğimiz minimum 20 kağıdı var temizinden. Yani scout değil bildiğin pahalı bir transfer daha ama genç.
Ne demişBülent timurlenk korkunç şeyler söylemiş
Bu dursun adam olmaz
Kurtarma ihtimalleri var bana göre kadroları iyi neticede ama zaten ön libero ve orta sahada çok fazla oyuncuları var. O yüzden Magissa'yı gönderirler bence son maçta kadroda da değilmiş zaten.Şimdi baktım da takımı Westham büyük ihtimalle küme düşecek.
Lang gidi lang langLang geldi mi
Ne demiş
İyi bari 75 de değilde 80 de yeriz golÇayçıdan bozma olsa bile Kaan Ayhan'dan iyidir