Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.203
- 22.886
- 1.433
Torreira gibi mi heis.ATM 6 ayda Uruguaylı bir elemandan vazgeçiyorsa kaçın ondan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira gibi mi heis.ATM 6 ayda Uruguaylı bir elemandan vazgeçiyorsa kaçın ondan
Sene sonu çok yükümlülüğe giriyoz demesinlerOpsiyonlu kiralik oldugundan bu butceden çok yemiyordur.
Ya sokacam yakınlığına şimdi liboş. Durmadan oyaliyorlarÇok yakin demis lang için romano yine
Bildirim geldi noah nartey gitmis lyon a dogru mu
Hangi yeni üye GSC uygulamasını kullanıyor merak ettimSelamlar Arkadaşlar
Belli bir süredir forumu sadece okumakla yetinirken, bir kaç gün önce üyelik açmaya karar verdim ve an itibariyle aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Onay Mailinde bahsedilen “tanışma alanı” konusunu bulamadığım için ilk mesajımı en yoğun olan Nöbet konusuna yazmak istedim. Umarım görünen aksine güzel günler geçiririz yakında ve istenen oyuncular geç de olsa takıma kazandırılır, gerçi bir çoğunuz gibi ben de yönetime bir hayli sinirliyim ama her zaman dediğimiz gibi Aslolan Galatasaray. Bu vesileyle herkese güzel bir hafta dilerim, iyi forumlar.
Dipnot: bakarsınız ayağım uğurlu gelir
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Almazsa zor seçilirSeçim öncesi opsiyonlu kiralık dışında transfer bekleyene elimde satılık kelepir köprü var
Evet o da gitti. Hocam 7.5 a aldilar 20 yasinda biz 30 harcama derdindeyiz.Doğru. Bir de senin listeden Toth'da gitti.
Ona sene sonu bakarız demişlerdir knk planmı yapiyoz sanki yavSene sonu çok yükümlülüğe giriyoz demesinler
Orası belli olmaz alsa da seçilene yenilir almasa da seçilebilir bizim seçmen değişikAlmazsa zor seçilir
Dursun milletin arkasından dırdırdır konuşup dedikodu yapmaktan böyle şeylerle ilgilenmeye fırsat bulamıyorBu nasıl iş ya. Etrafımızda ajanlar geziyor bizimkilerin sesi çıkmıyor.
Evet o da gitti. Hocam 7.5 a aldilar 20 yasinda biz 30 harcama derdindeyiz.
Ahmed de olur fazladan verelimBorcuna karşılık Kaan’ın bonservisini verelim gardiye