Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada "x oyuncu 25-30 milyon etmez" tarzı yorumları ben çok yapıyorum da Abraham için 20 milyon euro bonservis- 8 maaşların konuşulduğu bir futbol piyasasının olduğunu da unutuyorum bu yorumları yaparken. Bu da bir öz eleştiri olsun.

Bokele fener maçında cezalı kartı bilerek gördü sanki

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singo bjk maçında sakatlanmadı mı, darbe falan da almadı noldu koşarken tendon mu kopardı, var mı örneği bunun acaba

Ya zaten öyle değil miydi? Kağıt üzerinde evet Lemina-Torreira-İlkay-Sara dörtlü orta saha ile sezona başladık sonrasında 10 numara kalmadığı yerde Yunus eklendi oraya ama Lemina 'nın hem milli takım maçları hem şampiyonlar ligi hem lig olduğu dönemde dayanabileceğine inanıyor muyduk? Veya ManCity ile 400 küsür maça çıkmış İlkay 'dan bir anda vazgeçme konumuna gelmişken İlkay 'ın bizde senede 4.500 dakika filan sahada kalacağına mı inanıyorduk? Bu adam 35 yaşında yaşadığı ilk sakatlıktan dönüşü maalesef kolay olmadı. Sonra Sara yine devamlılığı olan bir adam saha içinde dengesiz olabilir ama geçen sene Ocak ayında yaşadığı ciddi sakatlıktan sonra hiç sakatlık filan yaşamadan devam etti ama sahada kalma devamlılığı vardı. Orta sahada Torreira 'dan sonra en çok sahada kalan oyuncu Sara oldu 2 senedir. Belli ki en az 1.5 ay kadar ondan da uzak kalacağız. Yunus belki sakatlık konusunda hepsinden daha çok tedirgin ediyor
Baba bizim en az 3 tane orta saha oyuncusu almamız lazım 2 ilk 11 e, 1 tane de alternatif. Durum vahim, Yunus zaten ıssız adam. Zaten bu sebeple ileri uçta kısır bir görüntü veriyoruz.

Ayrıca Antep maçında orta sahamız ilk yarının 15. Dakikasından sonra düştü şaka gibiydi

Torreira gibi mi heis.
Tezi çürüten bir isim Üstat ama Torreira orada kiralıktı; ısrar etmelerini gerektiren bir şey yoktu. Bir de gelmiş geçmiş en iyi Atletico orta sahasında falan forma giyemedi adam. Bu Almada Güney Amerika’nın içinden geçen bir adam; ya Olimpiyat ya da U’larda izleyip Milli Takımlarında beğendiğimi de hatırlıyorum ama Atletico bu kadar çabuk vazgeçerse eksi bence. Bilmiyorum ya hayırlısı

Magassa gelsin diger u23e de mawissa gelsin. Monacolu topçuları severiz.

Tezi çürüten bir isim Üstat ama Torreira orada kiralıktı; ısrar etmelerini gerektiren bir şey yoktu. Bir de gelmiş geçmiş en iyi Atletico orta sahasında falan forma giyemedi adam. Bu Almada Güney Amerika’nın içinden geçen bir adam; ya Olimpiyat ya da U’larda izleyip Milli Takımlarında beğendiğimi de hatırlıyorum ama Atletico bu kadar çabuk vazgeçerse eksi bence. Bilmiyorum ya hayırlısı
benim de bayıldığım bi herif değil ama alınabilecek 10 numara çok yok

mesela Samardzic daha iyi topçu fakat OB ondan hiç verim alamaz

he bu arada bence Brezilya'ya gider günün sonunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt