Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aaaaaa 86'lı bir yaşdaş gördüm...15 gun sonra 39 geliyor...
Vay arkadas...
Bu arada hakkaten zaniolo adam olsa osimhen falan aramaz taraftar mevki farklıda olsa o etkiyi yapabilecek potansiyeli var
Puhah menajeri diye degistirmisFelix 1 haftadır belki daha fazla süredir Portekiz milli takımıyla birlikte Almanya da değil mi ? Bizimkiler İtalya daydı nasıl birebir görüştüler acaba
Güncelleme şimdi haberi Felix in menajeri ile görüşüldü olarak değiştirdi
Milli takıma dönmek için de artık son şansı döner mi dönmez mi bilmiyorum ama bu sezon nerede oynayacaksa işini ciddiye almalı ama değişik kafada biri o yüzden ne yapar bilemiyorum.Buda adam gibi topunu oynayacak bence gelip tarfatrın gönlünüde alacak
Ünlü astrolog S.Z. ile bir yakınlığınız var mıBuda adam gibi topunu oynayacak bence gelip tarfatrın gönlünüde alacak
çin sponsoru noldu acaba30 milyon euro verip BB borcu kapatamıyorken 60-70 cashi nasıl vericez, mabaddan uydurulan, aslında olmayan sponsorlarla mı
Hırvatistan da oynarsa Baturina ve Kotarski, Çekya da Cerny21:45 Hırvatistan - Çekya maçında kimleri dikkatli izleyeyim gençler??
Var mıdır şu topçuya dikkat et diyeceğiniz birileri??
Boban ile Poborsky21:45 Hırvatistan - Çekya maçında kimleri dikkatli izleyeyim gençler??
Var mıdır şu topçuya dikkat et diyeceğiniz birileri??
Anlamıyor bi türlü millet hocam. Dursun yönetimi blöf attı sadece taraftarın gazını almak için.30 milyon euro verip BB borcu kapatamıyorken 60-70 cashi nasıl vericez, mabaddan uydurulan, aslında olmayan sponsorlarla mı
Ligde böyle olmayacak Arial font yüzünden