- 21 Haziran 2011
- 24.995
- 6.236
- 2.048
Como Baturina yatıyormuş
Bonservisi veremiyorlar o zaman Zagreb tam olarak ne kadar istiyor olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Como Baturina yatıyormuş
Bonservis konusunda sorun yok tarzi bi tweet’tineydi üstad kaçırdık
26-27 deniyordu da abartılıdır muhtemelen 20 net gelse satarlarBonservisi veremiyorlar o zaman Zagreb tam olarak ne kadar istiyor olabilir
Yonetim hem kendini bitirir hem hocayi cok zor pozisyona sokar bu senaryoda. Olasiligi dusuk degil bence de.Osimhen'i bekleyecez diye tezeği avuçlayacağız bu dönem. Yine bi bahane buldu yönetim..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bakinca ihtiyacimizda var bu profile kendine gelirse. Cok degerli olur yogun mac trafiginde.Zaniolo'da ki sorun fiziksel veya yetenek sorunu değil istikrar sorunu var mental anlamda sorunlu bir tip gönderemediğimiz sürece zaten kamp yapacak bizimle orada durumu netleşecektir belki de Okan hocanın gözüne girebilir CL'de parlama şansı var böyle olursa
Çok kabiliyetsiz adamlar yav. Okan hoca bir yere kadar taşıyor işleri işte. Yani şu hatiple bir yemek yiyen futbolcu ulan Urfaspor'a mı gidiyorum/ dolandırılıyor muyum diye düşünür.Yonetim hem kendini bitirir hem hocayi cok zor pozisyona sokar bu senaryoda. Olasiligi dusuk degil bence de.
Ceket tayfayi dusundukce pesimistligim tutuyor.
Bizde adama Mariano rolü verip verim alabilirdik ki bazı oyuncuları kazanma konusunda Okan hoca bir şey yapmadıbizde harbiden lesti yani
jk macinda rosier içinden gecmisti
Bu ne demek rdasBaturina ya giden yol yokuşmuş
En mantıklı hamle olur yarınlarımızıds garanti altına alırız yaşı genç ikisinindeHojlund ve Garnacho paketi istiyorum. Evet istiyorum.
Rdas çeviri kafamı daha da karıştırdı açıkçası