Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Can Uzun 'u Albert Riera defansa yardım etmiyor diye oynatmıyordu sanırsam. Böyle bir durumda tek olayı Agresif Pres olan Okan Hoca'nın takımında nasıl oynayacak merak konusu. Dortmunddaki Brant olsa sevinirdim ben mesela . Gerçi onun da son durumunu bilmiyorum.

Gedson son çare olmalı kimseyi alamazlarsa transferin son dönemlerinde indirirsin uçağı öyle bir transfer daha iyisi olmalı çok daha iyi

Can'ın 60'lık topçu olup olmaması görece. Mesela bizim Barış'ı isteyen olsa 50'den aşağı satan haindir deriz. Ama bir Avrupalı futbolsevere sorsak ederi en fazla 30 civarı der. Zaten gelen tekliflerden belli.

Malın değerini sahibi belirler. Yani olay Can'ın sana, bana göre ne kadar ettiği değil de Frankfurt'un kendisine biçtiği bedel. Son yılların en büyük satışlarını yapan takımı gayet doyurucu istatistikler yapan 2005 doğumlu oyuncusuna daha azını istemez. Haa sen o paraları etmez diyorsan ilgilenmezsin, ayrı konu. Ama 30-35'e düşmesini bekliyorsan hayal görürsün.

Kaldı ki Can bu sene Bundesliga'da 15 gol 10 asist civarı bir şeyler yapsın, Frankfurt her türlü 50 üstüne satar seneye bu vakitler. Oyuncu da bunu yapabileceğini bu sene gösterdi
Değerini değil fiyatını sahibi belirler. Frankfurt’un elindekilere yüksek fiyat biçtiği ortada, yüksek biçtiği hiçbir oyuncunun da bu fiyatın hakkını vermediği de ortada.

Birşeyin arzı düşükse fiyatı yükselebilir bu da yerli olmasıyla alakalı olabilir ama Frankfurt’un 60 isteme sebebi de bu değil, 10a aldıkları ve düzenli ilk 11 oyuncusu dahi yapmadıkları adamı yaşı genç diye ulaşabileceği değer üzerinden fiyatlıyorlar.

Senin Barış Alper’e yüksek bedel istemen normal çünkü yerli, bugün satsan 30a, yerini dolduramazsın, Frankfurt’ta böyle bir durum da görmüyorum.

Can’ın şu an ederi 20-30 bandı, sahibi olan istediği değerden fiyatlar ama DKda anormal iş yapmadığı sürece kimse 60 falan vermez.

Olabilir, bu barisin 30-35 ettigi gercegini degistirmez. Tipki canin 30-35 ettigi gibi

Sapik ingilizler ver araplar ona buna 60-80 bastigi icin fiyatlar gercek disi oldu

Satabilirsen barisi 50ye sat bakalim

Daha dün Brighton profesyonel kariyerinde yalnızca 12 maçı olan bu arkadaşı AIK'ten 28 milyon euroya aldı. Dediğim gibi oyuncunun değerini sen, ben değil kulübü belirliyor.

Can meselesine gelecek olursak da geçiyorum Frankfurt'u, Bundesliga'nın herhangi bir takımında 20 maçta 13 skor katkısı yapan 2005 doğumlu bir 10 numara için 50ler falan şu piyasada rahatlıkla istenir.

Berbardo- Real işi olur. Brahim Diaz, Mastantuono(kiralık belki) kesin gidecekler diye düşünebiliriz. Diaz'a net teklif sunmalıyız 30-35 bonservis- 5-6 maaş ile ilk teklif verilir. Tam fırsat işi Diaz.
Diaz 'ı kesinlikle isterim. Mutlaka yoklama yapılmalı ama geleceğini sanmıyorum...

Kardesim barisin fiyati dedigim gibidir. Ha sen 50ye satabilirsen bu senin satis basarindir. 50 verseler yok ben illa 35 isterim demem. Ama gercekler böyle
Ben ne diyorum?..Diyelim Aston Villa 35, bilmem ne Arap kulübü 55 teklif etti; ne yapacaksın, Arap tarifemize uymuyor diye AV ye mi vereceksin 35 e? Mesele budur...Malum olay transfer döneminin sonlarına doğruydu, yöneticilere dayandırılan söyleme göre gelen teklif 29 imiş, rakam beğenilmediği ve yeri doldurulamayacağı için -iyi ki de- reddedildi ki Barış hala da yanlış yaptığını tam ifade etmekten kaçınıyor, zamanı gelince konuşuruz filan diyor...

Bernardoya talip olan kulüpler çoğaldıkça mutlu oluyorum bize gelmez umarım

Değerini değil fiyatını sahibi belirler. Frankfurt’un elindekilere yüksek fiyat biçtiği ortada, yüksek biçtiği hiçbir oyuncunun da bu fiyatın hakkını vermediği de ortada.

Birşeyin arzı düşükse fiyatı yükselebilir bu da yerli olmasıyla alakalı olabilir ama Frankfurt’un 60 isteme sebebi de bu değil, 10a aldıkları ve düzenli ilk 11 oyuncusu dahi yapmadıkları adamı yaşı genç diye ulaşabileceği değer üzerinden fiyatlıyorlar.

Senin Barış Alper’e yüksek bedel istemen normal çünkü yerli, bugün satsan 30a, yerini dolduramazsın, Frankfurt’ta böyle bir durum da görmüyorum.

Can’ın şu an ederi 20-30 bandı, sahibi olan istediği değerden fiyatlar ama DKda anormal iş yapmadığı sürece kimse 60 falan vermez.

Avrupa'nın 5 büyük liginden birisi olan Bundesliga'da 2005 doğumlu olup 20 maçta 13 skor katkısı yapmış bir 10 numara için gayet istenebilir rakamlar.

Brighton dün kariyerinde 12 resmi maçı olan bu arkadaşa 28 milyon milyon euro verip aldı. Piyasanın hali ortadayken Can'a 30-35 fiyat biçmek fazla hayalperestlik

Avrupa'nın 5 büyük liginden birisi olan Bundesliga'da 2005 doğumlu olup 20 maçta 13 skor katkısı yapmış bir 10 numara için gayet istenebilir rakamlar.

Brighton dün kariyerinde 12 resmi maçı olan bu arkadaşa 28 milyon milyon euro verip aldı. Piyasanın hali ortadayken Can'a 30-35 fiyat biçmek fazla hayalperestlik
Bu örnek verdiğin oyuncu ekstra bir yetenek, Can’a 30 vermem buna veririm.

Bundesliga’yı da kıstas bir lig olarak görmüyorum, orayı dağıtıp rekor bedelle EPLye giden Wirtz’in durumu da ortada

Hareketlenme başlıyor. Sara satışı bu aralar olursa biz de Haziran ayında 1-2 transfer bitirme ihtimalimiz artar. Çünkü Avrupadaki kulüplere transferin ne kadar çoğunu peşin verirseniz onlarla pazarlık yapma şansınız o ölçüde artıyor.

Hareketlenme başlıyor. Sara satışı bu aralar olursa biz de Haziran ayında 1-2 transfer bitirme ihtimalimiz artar. Çünkü Avrupadaki kulüplere transferin ne kadar çoğunu peşin verirseniz onlarla pazarlık yapma şansınız o ölçüde artıyor.

tmm kabul hayırlı olsun

Keramettin abi ile benim durumum şöyle;

2018' de fatih hoca başımızdayken Türkiye kapısını Suriyelilere açmıştı,hatırlarsanız.

İdmanda Suriyeli bir çocuk fatih hocaya hocam bu top benim mi diye sormuştu uzaktan

Hoca da senin diyince çocuk fatih hocaya koşup sarilmisti.

İşte bizde böyleyiz.

Barışta end product yok bu yaştan sonra kimse 40 falan vermez, o paranın altına da biz satmayız o yüzden gsmizde emekli olmalı

Can'ın bana göre şu an max ederi yaşı falan ile 30 ama yerli statüsü olduğu içinde bizim için 35-40 değerinde olabiliyor. 60 asla vermem.

Super haber en sevdiğim karlı satis yapmak.

Geri
Üst Alt