Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.337
- 20.365
- 1.848
Sara'ya 35 veriyorlarsa hiç düşünmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HavalısınBarışta end product yok bu yaştan sonra kimse 40 falan vermez, o paranın altına da biz satmayız o yüzden gsmizde emekli olmalı
Soruyu tam anlamadım reis :/Adminim peki sattigi oyunculari daha sonra daha da basari olan takimlar hangileri? Herhalde Fransiz takimlari fiyat/performans olarak en onde olanlari.
Kardesim orda yazmisim ya sapik ingilizler ve araplar piyasanin icine etti diye. Brighton 28 verdi diye simdi bu cocugun gercek deger 28 mi oluyor? Max 5milyonluk topcuya keriz ingilizler 2 haraket yapti diye ederinden 23m daha pahaliya aldi. Bunlar yuzunden piyasa uctu iste![]()
Zadok Yohanna - Oyuncu profili 2026
Zadok Yohanna, 18, Nijerya ➤ AIK, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 29 Haz 2007, ,www.transfermarkt.com.tr
Daha dün Brighton profesyonel kariyerinde yalnızca 12 maçı olan bu arkadaşı AIK'ten 28 milyon euroya aldı. Dediğim gibi oyuncunun değerini sen, ben değil kulübü belirliyor.
Can meselesine gelecek olursak da geçiyorum Frankfurt'u, Bundesliga'nın herhangi bir takımında 20 maçta 13 skor katkısı yapan 2005 doğumlu bir 10 numara için 50ler falan şu piyasada rahatlıkla istenir.
Ya ofBen ne diyorum?..Diyelim Aston Villa 35, bilmem ne Arap kulübü 55 teklif etti; ne yapacaksın, Arap tarifemize uymuyor diye AV ye mi vereceksin 35 e? Mesele budur...Malum olay transfer döneminin sonlarına doğruydu, yöneticilere dayandırılan söyleme göre gelen teklif 29 imiş, rakam beğenilmediği ve yeri doldurulamayacağı için -iyi ki de- reddedildi ki Barış hala da yanlış yaptığını tam ifade etmekten kaçınıyor, zamanı gelince konuşuruz filan diyor...
Bu örnek verdiğin oyuncu ekstra bir yetenek, Can’a 30 vermem buna veririm.
Bundesliga’yı da kıstas bir lig olarak görmüyorum, orayı dağıtıp rekor bedelle EPLye giden Wirtz’in durumu da ortada
rest defence konusunda iyi ve diyagonal paslarla çıkış yapabilen penatranasyoneli güçlü bir ortasaha almalıyız
rest defence konusunda iyi ve diyagonal paslarla çıkış yapabilen penatranasyoneli güçlü bir ortasaha almalıyız
O paraları etmediğini bile bile kazıklanalım mı yani üstat almak mecburiyetinde miyiz pek anlayamadımYani bunlar senin yorumun. Subjektif yorumlar üzerinden tartışmayı sürdürmeyi doğru bulmuyorum. Zira Bundesliga'nın Avrupa futbolundaki yeri bellidir. Bundesliga'dan yapılan satışlar da bellidir.
Geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da Bundesliga'dan diğer liglere büyük satışlar olacak. Can da bu ligin parlayan genç yeteneklerinden birisi
Kardesim orda yazmisim ya sapik ingilizler ve araplar piyasanin icine etti diye. Brighton 28 verdi diye simdi bu cocugun gercek deger 28 mi oluyor? Max 5milyonluk topcuya keriz ingilizler 2 haraket yapti diye ederinden 23m daha pahaliya aldi. Bunlar yuzunden piyasa uctu iste
Ama malesef cografya kaderdir, ne hikmetse bu fiyatlar bizim memlekete ugramiyor
Hakkaten off yani. 55>35; aksini mi iddia ediyorsun? Neyse yeter, bu mesaj bile israf...