Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .

Daha dün Brighton profesyonel kariyerinde yalnızca 12 maçı olan bu arkadaşı AIK'ten 28 milyon euroya aldı. Dediğim gibi oyuncunun değerini sen, ben değil kulübü belirliyor.

Can meselesine gelecek olursak da geçiyorum Frankfurt'u, Bundesliga'nın herhangi bir takımında 20 maçta 13 skor katkısı yapan 2005 doğumlu bir 10 numara için 50ler falan şu piyasada rahatlıkla istenir.
Kardesim orda yazmisim ya sapik ingilizler ve araplar piyasanin icine etti diye. Brighton 28 verdi diye simdi bu cocugun gercek deger 28 mi oluyor? Max 5milyonluk topcuya keriz ingilizler 2 haraket yapti diye ederinden 23m daha pahaliya aldi. Bunlar yuzunden piyasa uctu iste

Ama malesef cografya kaderdir, ne hikmetse bu fiyatlar bizim memlekete ugramiyor

Ben ne diyorum?..Diyelim Aston Villa 35, bilmem ne Arap kulübü 55 teklif etti; ne yapacaksın, Arap tarifemize uymuyor diye AV ye mi vereceksin 35 e? Mesele budur...Malum olay transfer döneminin sonlarına doğruydu, yöneticilere dayandırılan söyleme göre gelen teklif 29 imiş, rakam beğenilmediği ve yeri doldurulamayacağı için -iyi ki de- reddedildi ki Barış hala da yanlış yaptığını tam ifade etmekten kaçınıyor, zamanı gelince konuşuruz filan diyor...
Ya of

Bu örnek verdiğin oyuncu ekstra bir yetenek, Can’a 30 vermem buna veririm.

Bundesliga’yı da kıstas bir lig olarak görmüyorum, orayı dağıtıp rekor bedelle EPLye giden Wirtz’in durumu da ortada

Yani bunlar senin yorumun. Subjektif yorumlar üzerinden tartışmayı sürdürmeyi doğru bulmuyorum. Zira Bundesliga'nın Avrupa futbolundaki yeri bellidir. Bundesliga'dan yapılan satışlar da bellidir.

Geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da Bundesliga'dan diğer liglere büyük satışlar olacak. Can da bu ligin parlayan genç yeteneklerinden birisi

Belki tarihimizin en istikrarli orta sahasi Toreiraya gore sistem ve oyuncu grubu olusturmak gercekten zor.. Yanina defansif fizikli birini koysan cok defansif kaliyoruz ofansif Sara gibi birini koysan bu sefer de savunma S.O.S. veriyor onune gelen orta sahayi yuruyup geciyor..Toreira ne kadar mucadeleci bir topcu olsa da ufak tefek oldugu icin yanindan rahat geciyor fizikli oyuncular..

Toreiranin oldugu senaryoda en makulu 3 tane 8 no ile oynamak bence ..

Toreira- K.Thuram - Reijnders (bu 3lu mukemmel olur)
Daha dusuk profillisi
Toreira- Gedson- C.Jones

Toreira her takimda her sistemde is yapacak oyuncu degil kesinlikle ..Bizim on alan baskisina dayali oyun kendisine uyuyor bu lig icin de ayaklari gayet iyi oldugu icin hicbir sikinti yasamiyor..

rest defence konusunda iyi ve diyagonal paslarla çıkış yapabilen penatranasyoneli güçlü bir ortasaha almalıyız
20260212_182310067_iOS.webp

Yani bunlar senin yorumun. Subjektif yorumlar üzerinden tartışmayı sürdürmeyi doğru bulmuyorum. Zira Bundesliga'nın Avrupa futbolundaki yeri bellidir. Bundesliga'dan yapılan satışlar da bellidir.

Geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da Bundesliga'dan diğer liglere büyük satışlar olacak. Can da bu ligin parlayan genç yeteneklerinden birisi
O paraları etmediğini bile bile kazıklanalım mı yani üstat almak mecburiyetinde miyiz pek anlayamadım

Sara'ya 35 falan teklif gelmemiştir de geldiyse bekleten en adi şerefsizdir.

Yeter ki böyle bir teklif olsun. Fıtık olacağımı bilsem bile o şişkoyu sırtımda taşırım gideceği yere kadar.

Kardesim orda yazmisim ya sapik ingilizler ve araplar piyasanin icine etti diye. Brighton 28 verdi diye simdi bu cocugun gercek deger 28 mi oluyor? Max 5milyonluk topcuya keriz ingilizler 2 haraket yapti diye ederinden 23m daha pahaliya aldi. Bunlar yuzunden piyasa uctu iste

Ama malesef cografya kaderdir, ne hikmetse bu fiyatlar bizim memlekete ugramiyor

Hocam piyasanın içine edildi mi, edildi. İster Arabistan etsin, ister İngiltere etsin sonuçta fiyatlar buralara geldi.

Buyrun Etta Eyong diye birisine 30+ istiyormuş Levante. Biraz parlayan genç oyuncun değeri de günümüz piyasasında artık buralarda

Laliga'nın ilk 3 takımı salak mi Bernardo'yu istiyor

Hani Guardiola'nın takımından topçu alınmazdı ya haberleri yok sanırım

Geri
Üst Alt