Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Bu anket kapanacak: .
6a27d748843ef4d8327b5d07.jpg

Yeşilodun bize olmaz mı ki ya...
Sebzi-i koruyu tercih ederim

5 milyon euro teklif Icardi icin cok az oldu. Baska kulupler sirada bekliyorlar Icardiye takimlarina kazandirmak icin. Baskan teklifi hemen 10 milyona cikartsin..

u23 santrafor. Benfica'da bekleneni pek veremedi. 2. forvet ve kanatlarda da oynatıldı diye biliyorum. Çok hareketli ama Benfica'da benim izlediğim maçlarda bitiricilik kötü ve top kayıpları yüksekti ama ben sadece bazı CL maçlarında izledim onlarda da sonradan oyuna girmişti.

Sinir hastası eder. Top ile asla vedalaşmıyor ve sonuçlandırma ile işi olmayan bir forvet ki ne kadar forvet denilebilirse. Resmen Halil Dervişoğlu gibi bir oyuncu.

u23 santrafor. Benfica'da bekleneni pek veremedi. 2. forvet ve kanatlarda da oynatıldı diye biliyorum. Çok hareketli ama Benfica'da benim izlediğim maçlarda bitiricilik kötü ve top kayıpları yüksekti ama ben sadece bazı CL maçlarında izledim onlarda da sonradan oyuna girmişti.

Benfica lissabon yazinca dahami gercekci oluyor haber?

Daha ciddi yaz ozaman rts. Misal sameti alalim deme

31 Mayıs'ta yazdığım mesajı alıntılıyorum buraya, transfer nöbeti başlığına yazmıştım.

Kank sürekli ciddi ciddi konuşamayız sıkılırız ama ben hala Samet'i 5. stoper olarak alırım takıma hsdhshds

Şimdi esas yönetimde neler kopuyor neler konuşuluyor bunları tam olarak bilemeyiz
Benim şimdilik biraz dedikodulardan, biraz çevremden bildiğim, aralarını benim doldurduğum bir durum var (bunu destekleyecek bazı şeyler var ama onları toparlamakla uğraşamadım kusura bakmayın)

1- Dursun Özbek ve yakın çevresinin düşüncesi şu, Galatasaray'ın şampiyonluğunda esas pay kendilerine ait çünkü bu kadroyu onlar kuruyor, mali yapıyı onlar sağlıyor.
2- Okan hoca & Kavukçu ilişkisi burada aslında çok önemli, çok yakınlar ve Kavukçu her şartta hocanın tarafını tutuyor.
3- Dursun'un çevresindekiler bu nedenle Kavukçu'nun altını kazıyorlar çünkü divandakiler sevse de yönetimdekiler Okan hocaya karşı biraz negatifler. (Okan hoca olmasaydı 4 sene şampiyonluk olmazdı deniyor ama kimse Dursun başkan sayesinde demiyor, veya yönetimden kimseye iyi söz söylenmiyor muhabbeti)
4- Hoca bu sezon bittiğinde takımda ciddi bir revizyon talebinde bulunuyor.
5- Dursun Özbek ve yakın çevresi buna kesinlikle karşı çıkıyor. Hatta hocaya mesaj verircesine İcardi ile sözleşme muhabbeti yapıyor. Bunun sebebi ise Dursun Özbek'in mantığı şu, bu kadro 4 senedir şampiyonluk getiriyor, biz yine uygun gördüğümüz 2-3 transfer yaparız yine şampiyon oluruz.
6- Dursun'un çevresindekiler yine "başkanım bu kadroyu tekrar kurmaya, büyük paralar harcamaya, yeni isimlere gerek yok, siz zaten mükemmel bir kadro kurdunuz, kadro değişeceğine gerekirse hoca değişikliğine gidelim" muhabbeti çeviriyor.
7- Bu esnada yönetim içi karışıklıklar devamke.

Kavuk baskan da gidince transfer yapcak adam kalmiyor yonetimde

kadıköyde avrupa kupası maçında fenere gol atan oyuncuları almayı severiz

lincoln-linnes-tolga ciğerci başka da vardır aklıma gelmedi şimdi

alayım sanchomu

Ugurcan
Sallai Davinson Singo Eren
Sane Yunus Torreira Baris
Osimhen Icardi

Geri
Üst Alt