Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Bu anket kapanacak: .
31 Mayıs'ta yazdığım mesajı alıntılıyorum buraya, transfer nöbeti başlığına yazmıştım.

Kank sürekli ciddi ciddi konuşamayız sıkılırız ama ben hala Samet'i 5. stoper olarak alırım takıma hsdhshds
Galatasaray hoca takımıdır. Yönetimler böyle havalara girdiği vakit çöküş başlar.

nihayet duruldu ortalık

çünkü aynı isim üzerinden sıkılacak palavra veya menajer oyunu da kalmadı

yav ne can uzun ne de ismi çıkan oyuncuların gelme ihtimali %3 falandır. Bir tek Bernardo Silva hala olabilir. Çünkü zaten boşta ve iyi bi maaş teklif ettiğimiz aşikar.

kadıköyde avrupa kupası maçında fenere gol atan oyuncuları almayı severiz

lincoln-linnes-tolga ciğerci başka da vardır aklıma gelmedi şimdi

alayım sanchomu
Linnes dedin de 6 sene formamızı giyip kaptanlığa yükselen oyuncumuza reva görülen muamele aklıma geldi...kral adamdı linnes, ne zaman oynasa en az 6 lık oynardı

Ekli dosyalar

• martin-linnes-galatasaray-1589791648-38800.webp
    martin-linnes-galatasaray-1589791648-38800.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 6
zanyolo hadisesi baydi yav..

her sezon basi ya kalirsa diye diye belese gidecek herif

talibi varken meblaga donusturulmeli

Daha geçen gün dedim başkan para harcamak istemiyor mevcut kadroya en fazla bonservis olarak Thuram + Can görürüz.

Buraya 90 m euro gömer geri kalanını Icardi, Zaniolo ile çözer.

thuram'ın babası galatasaray'ı takip etmeye basladı mı?

An unexpected database error occurred. Please try again later.

Az önce böyle bir hatayla karşılaştım

hocanın şu pressli oyunu oynatırken zanioloyu el üstünde tutup ikna etmemesi de garip bu arada , adam varken gitti jakobs-eren kanadıyla falan çıktı herif udinesede bi dünya ikili mücadeleye giriyo güreşiyo rakiplerle , bi maçta 30 ikili mücadeleye filan girmişti.Biraz üstüne düşse büyük ihtimalle en çok verim alacağı oyunculardan olacaktı

galatasarayın yabancı oyuncu sınırı problemi yok

bu basbayağı yalan bir olay

şu an rahatlıkla 4 kaliteli yabancı futbolcu alabilecek durumdayız
Çok utanmazlar. X oyuncu gelecekti ama yabancı kuralı sonra Bruno haberi veriyorlar. Neymiş, Bruno gelirse yabancı sınırı problem edilmeyecek

Bu arada düşününce, şaka maka 2 sezon önce aslında acayip tehlikeli bir durumun önüne geçmeyi başarmışız Ali Koç ve İsmail Kartal sağolsun.

Fenerbahçe 2 sezon önce tabii ki aldığı destekle ve momentumla çok tehlikeli bir vaziyetteydi + Konferans ligi gibi alabilecekleri bir turnuvadaydı.

Fener Olimpiyakos'u eleyebilirdi ve eleseydi bence o kupayı kazanma ihtimali çooook yüksekti. İsmail kartal mal gibi rotasyon yapınca geriye düştüler. Ona rağmen eliyorlardı neredeyse.

Süper kupa maçına çıkmış olsaydık belki de bizimkiler o şımarıklıkla bi tokat yiyebilir ve Fener o motivasyonla ligi bitirebilirdi bizim geçen sene yaptığımız gibi. Bu da Ali Koç'un mallığı.

Fener baya 2 sezon önce önce rekor puanla lig şampiyonluğu + Konferans kupasının eşiğinden döndü, tarihin en iyi türk takımı diye kafa ütüleyeceklerdi.
Aston Villa'yi geçemezlerdi.

Geri
Üst Alt