- 12 Temmuz 2009
- 60.813
- 24.216
- 2.968
gitsin topunuda orda oynasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray hoca takımıdır. Yönetimler böyle havalara girdiği vakit çöküş başlar.31 Mayıs'ta yazdığım mesajı alıntılıyorum buraya, transfer nöbeti başlığına yazmıştım.
Kank sürekli ciddi ciddi konuşamayız sıkılırız ama ben hala Samet'i 5. stoper olarak alırım takıma hsdhshds
Okan buruk hoca değil diyordunGalatasaray hoca takımıdır. Yönetimler böyle havalara girdiği vakit çöküş başlar.
Linnes dedin de 6 sene formamızı giyip kaptanlığa yükselen oyuncumuza reva görülen muamele aklıma geldi...kral adamdı linnes, ne zaman oynasa en az 6 lık oynardıkadıköyde avrupa kupası maçında fenere gol atan oyuncuları almayı severiz
lincoln-linnes-tolga ciğerci başka da vardır aklıma gelmedi şimdi
alayım sanchomu
Okan buruk hoca değil diyordun
Çok utanmazlar. X oyuncu gelecekti ama yabancı kuralı sonra Bruno haberi veriyorlar. Neymiş, Bruno gelirse yabancı sınırı problem edilmeyecekgalatasarayın yabancı oyuncu sınırı problemi yok
bu basbayağı yalan bir olay
şu an rahatlıkla 4 kaliteli yabancı futbolcu alabilecek durumdayız
Aston Villa'yi geçemezlerdi.Bu arada düşününce, şaka maka 2 sezon önce aslında acayip tehlikeli bir durumun önüne geçmeyi başarmışız Ali Koç ve İsmail Kartal sağolsun.
Fenerbahçe 2 sezon önce tabii ki aldığı destekle ve momentumla çok tehlikeli bir vaziyetteydi + Konferans ligi gibi alabilecekleri bir turnuvadaydı.
Fener Olimpiyakos'u eleyebilirdi ve eleseydi bence o kupayı kazanma ihtimali çooook yüksekti. İsmail kartal mal gibi rotasyon yapınca geriye düştüler. Ona rağmen eliyorlardı neredeyse.
Süper kupa maçına çıkmış olsaydık belki de bizimkiler o şımarıklıkla bi tokat yiyebilir ve Fener o motivasyonla ligi bitirebilirdi bizim geçen sene yaptığımız gibi. Bu da Ali Koç'un mallığı.
Fener baya 2 sezon önce önce rekor puanla lig şampiyonluğu + Konferans kupasının eşiğinden döndü, tarihin en iyi türk takımı diye kafa ütüleyeceklerdi.
beklenmedik bir veritabanı hatası oluşmuş. sonra tekrar dener misin rtaş.An unexpected database error occurred. Please try again later.
Az önce böyle bir hatayla karşılaştım