G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 2.946
- 1.671
- 1.028
Tarık Çamdal gibi bir nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce güldüm sonra bastım eksiyi pardon kalbianca #salih bir kulun farkedebileceği 1 hakikat![]()
İlk transfer hayırlı olsun. 1998'de listemdeydi

somut girisimler
Acaba ne ziyareti? SD olur mu? Sanmam. Öyle bir şey olsa bu şekil bir açıklama gelmezdi. Belki başkanın bazı noktalarda danışmanı tarzı bir şeydir. Normal bir ziyaretten başka bir şey olmama ihtimali de yüksek tabi.
Şu an bir görevi yok gözüküyor. En son Almanya'da yönetim danışmanı imiş 2023'te. Acaba Özbek'in danışmanı mı olacak? Böyleyse de bir nebze iyi olur. SD olacak olsa bu şekil bir açıklama gelmezdi herhalde. Bayram değil seyran değil Kahn amca bizi niye öptü? Bilemiyoruz.Ben kahn'ın bayern ceoluğundan ayrıldığını unutmuşum. Şuan bi görevi var mı almanya'da. Niye geldi acaba
Şu an bir görevi yok gözüküyor. En son Almanya'da yönetim danışmanı imiş 2023'te. Acaba Özbek'in danışmanı mı olacak? Böyleyse de bir nebze iyi olur. SD olacak olsa bu şekil bir açıklama gelmezdi herhalde. Bayram değil seyran değil Kahn amca bizi niye öptü? Bilemiyoruz.