Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.571
- 23.936
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav can dk da toplam 45 dk sure alsin forumu terkederim ne sicramasi?Daha sıçramadan sıçrayacak diye bir topçuya 40 milyon euro sıçratacak bir para yok bizde, ayrıca bize sıçrayacak değil rakipleri sıçratacak garanti topçu lazım
can uzun çöpünde ısrarcı davranmağa son verelim
45ten fazla alir rts silYav can dk da toplam 45 dk sure alsin forumu terkederim ne sicramasi?
Frankfurt da can da boṣa hevesleniyor
4 senedir aynı tantana cidden. 1 numaralı sorumlusu Dursun Özbek'in kendisi.Yönetim kavga içinde siz de Brahimle Camavinga istiyorsunuz, yarın buradan üzülerek gidersiniz.
Kenandan baristan ardadan yunustan irfandan oguzdan ve hatta kerem cöpunden sira gelmez45ten fazla alir rts sil
Bu yorumu alkışlaması için önder özen'i göreve çağırıyorum :can uzun çöpünde ısrarcı davranmağa son verelim
Dursunun karşısına seçimde hiçbir aday çıkaramazsanız ister istemez adamı rehavete sokar iş yapmakta para harcamakta isteksiz hale getirirsiniz.
Nasıl olsa her halükarda seçiliyorum, bu kulüp bana muhtaç kendimi ne diye hemen sıkıntıya sokayım durun bakalım hele, adım da zaten dursun aceleye ne gerek var, neticede 4 sene de üstüste şampiyon olmuş bir başkanım 'hallederiz ne var yani' diye düşünmeye sevkedersiniz.
Dursun Özbek'i hepimiz kesintili de olsa 10 senedir tanıyoruz. İş yaptırabilmek için sürekli dürterek rahatsızlık verilmesi gerektiğini de az çok öğrendik. Dursun başkana rahat yaramıyor rahatı gördü mü malesef duruyor.
Sonrasında hüsrana uğramamak için işi baştan sıkı tutmak ve gerekli uyarıları meşru kanallar vasıtasıyla yapmak gerek!