Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Bu anket kapanacak: .
su sekil transfer bekliyoruz

Ekli dosyalar

• 902A2B91-9967-42F7-8196-7475671BA78E.webp
    902A2B91-9967-42F7-8196-7475671BA78E.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 12
Daha sıçramadan sıçrayacak diye bir topçuya 40 milyon euro sıçratacak bir para yok bizde, ayrıca bize sıçrayacak değil rakipleri sıçratacak garanti topçu lazım
Yav can dk da toplam 45 dk sure alsin forumu terkederim ne sicramasi?

Frankfurt da can da boṣa hevesleniyor

Mevcut konjonktürde başkanın ipleri elinde tutma temayülünün kulüp yararına olabileceğini düşünenlerdenim. Okan Hocaya kalsa Gueye için 40 bonservis, 8 maaş külfetine girecektik mesela, değecek adam olmadığı kanısındayım. Kavukçu da popülizm türbülansına kapılıp CV si parlak birileri için olmadık paralar savurabilir gibi geliyor. Az veya geç hamle yapmak sıkıcı olsa da yanlış hamleler yapılmasından tırsarım daha çok. Aldığın maliyeti yüksek adam tutmadığında, atsan atamıyor, satsan satamıyorsun sonra. Başkan ille doğru kararı verir demiyorum da temkinli davranmak tarafındayım...

Tek bir transfer calismasi bile yok bence

Yönetim de kim hangi görev de bilen yok

Bir kac güne hoca’nin sözlesmesi sona erecek büyük ihtimal konusuldu anlasildi ama onu bile resmiyete dökemedik

Yabanci siniri diye kendi acilarindan iyi bir bahane de buldular

Acikcasi beklenti’yi düsük tutmak gerekiyor diye düsünüyorum cünkü haziran ayini gectim temmuz ayinin ilk haftalarinda bile herhangi bir transfer calismasi olmaz gibi gidisat o yönde

Dünya kupasi sonrasinda calismalar baslarsa sürpriz olmaz bu yönetimle hersey mümkün

valla gözüken şu

herkes transferde yer almak istiyor çünkü olay çok belli

2-3 tane oyuncu alınacak, bunlar da aman dünya yıldızı olsun derdinde olacak çünkü transferi yapan kendi reklamını da yapacak

tabii ki böyle bi becerileri yok, overpay yaparlarsa bilemem, annnnca işte belki Bernardo sekerse şansımıza o olur (yıllık 10-12 maliyete tabii)

Duran öküzüne bile "lan keşke gelseydi bari" dedirtecekler

Psikolojimi bozan transfer dönemi neden bu kadar çabuk geliyor yav

Dursunun karşısına seçimde hiçbir aday çıkaramazsanız ister istemez adamı rehavete sokar iş yapmakta para harcamakta isteksiz hale getirirsiniz.

Nasıl olsa her halükarda seçiliyorum, bu kulüp bana muhtaç kendimi ne diye hemen sıkıntıya sokayım durun bakalım hele, adım da zaten dursun aceleye ne gerek var, neticede 4 sene de üstüste şampiyon olmuş bir başkanım 'hallederiz ne var yani' diye düşünmeye sevkedersiniz.

Dursun Özbek'i hepimiz kesintili de olsa 10 senedir tanıyoruz. İş yaptırabilmek için sürekli dürterek rahatsızlık verilmesi gerektiğini de az çok öğrendik. Dursun başkana rahat yaramıyor rahatı gördü mü malesef duruyor.

Sonrasında hüsrana uğramamak için işi baştan sıkı tutmak ve gerekli uyarıları meşru kanallar vasıtasıyla yapmak gerek!

Smolcic üstüne Ayberk resmen Çorum FK gümbür gümbür geliyor.

Transfer piyasasi kafayi yemis durumda

Dursunun karşısına seçimde hiçbir aday çıkaramazsanız ister istemez adamı rehavete sokar iş yapmakta para harcamakta isteksiz hale getirirsiniz.

Nasıl olsa her halükarda seçiliyorum, bu kulüp bana muhtaç kendimi ne diye hemen sıkıntıya sokayım durun bakalım hele, adım da zaten dursun aceleye ne gerek var, neticede 4 sene de üstüste şampiyon olmuş bir başkanım 'hallederiz ne var yani' diye düşünmeye sevkedersiniz.

Dursun Özbek'i hepimiz kesintili de olsa 10 senedir tanıyoruz. İş yaptırabilmek için sürekli dürterek rahatsızlık verilmesi gerektiğini de az çok öğrendik. Dursun başkana rahat yaramıyor rahatı gördü mü malesef duruyor.

Sonrasında hüsrana uğramamak için işi baştan sıkı tutmak ve gerekli uyarıları meşru kanallar vasıtasıyla yapmak gerek!

anca #salih bir kulun farkedebileceği 1 hakikat:tbr:

Geri
Üst Alt