Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    149
  • Bu anket kapanacak: .
Evet ali habesoglu-yakup kirtay-huseyin maldar-ibrahim kaya-yusuf sari ve bellinghamla transferi kapatsak tepkiniz ne olurdu

40-50 bonservis + 12 civarı maaş Camavinga gelirse bu şartlara ne dersiniz? İçinize siner mi? Benim içime bu maliyetlere açıkcası pek sinmez. 35 bonservis, 4 civarı maaşa Ugochukwu sanki daha bizim hayrımıza olur gibi geliyor bana.

- Cen Ergün transferden sorumlu oluyor
- Eray Yazgan futbol futbolun başına geçiyor
- Mehmet Özbek tesisatçı olarak geri geliyor
- Cuesta sol stopere düşünülüyor
- Osimhen satılıyor
- Jelert sağ beke dönüyor
- Icardi forvette kalıyor
- Halil yedek forvet için dönüyor

200.gif

İyi ki bir Can uzun istedik çocuk en çok sıçrama beklenen 3. kişi seçilmiş.

Hay Icardisine yaaa
Vallaha bıktım usandım bunların saçma sapan mallıklarından, saçmalıklarından.
Hala Icardi peşinde koşuyorlar inanılmaz bişey gerçekten.
Zaten hiç bir zaman inanmadım gidiyor ayrılık va laflarına.
Tam bir aptallık şu herifle tekrar anlaşmak.
Adam çalışmıyor aloooooo, bitik bitikkkkk. Ayağını topa uzatacak hali yok. Antrenman yapmak yerine arjantine gitti 10 gün milli arada. Yapmayın bu hatayı lütfen rica ediyorum yaa.

40-50 bonservis + 12 civarı maaş Camavinga gelirse bu şartlara ne dersiniz? İçinize siner mi? Benim içime bu maliyetlere açıkcası pek sinmez. 35 bonservis, 4 civarı maaşa Ugochukwu sanki daha bizim hayrımıza olur gibi geliyor bana.
Soyle birsey var hasanim

Once Bernardo acilen gelmesi lazim. Bunlar 10 pozisyonunda daha iyisine yapamaz ve o pozisyon cok kritik bizim icin.

Bende orta saha olarak en cok istedigim isim, Camavinga ama o is olmaz cok pahali. Ugocukwu da bize gelmez diye dusunuyorum.

Hic ama hic ugrasmadan direk West Ham'dan, Magassayi direk ceksinler. Tam aradigimiz holding midfieldier orta saha.

10: Bernardo
6: Magassa
Yedek santrafor: Jhon Duran

Duran konusu soyle, cocukta kumas var ve biraz sevgiye ihtiyaci var. Okan Buruk bu konularda gayet basarili ama kontrati bizim lehimize olmasi lazim.

1-2m arasi bir kiralik ucret
maximum 3.5m maas ve bonus falan yok
tek tarafli fesih maddesi eger huzursuzluk ve disiplinsiz yaratirsa.

boyle olursa hemen gelsin cunku icardinin yurucek hali yok

@Umut Işık

Camavinga gelmeye istekliyse alınır. O seviye topçular çok düşmüyor türkiye'ye daha yaşı da genç

Bu icardi daha gitmedi mi en büyük transfer o o olur

Geri
Üst Alt