Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 113.556
- 100.833
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soyle birsey var hasanim40-50 bonservis + 12 civarı maaş Camavinga gelirse bu şartlara ne dersiniz? İçinize siner mi? Benim içime bu maliyetlere açıkcası pek sinmez. 35 bonservis, 4 civarı maaşa Ugochukwu sanki daha bizim hayrımıza olur gibi geliyor bana.
İyi ki bir Can uzun istedik çocuk en çok sıçrama beklenen 3. kişi seçilmiş.
Camavinga gelmeye istekliyse alınır. O seviye topçular çok düşmüyor türkiye'ye daha yaşı da genç40-50 bonservis + 12 civarı maaş Camavinga gelirse bu şartlara ne dersiniz? İçinize siner mi? Benim içime bu maliyetlere açıkcası pek sinmez. 35 bonservis, 4 civarı maaşa Ugochukwu sanki daha bizim hayrımıza olur gibi geliyor bana.
Bence de öyle ama gelmiyorlar işte. Bernardo’ya 3 kat maaş veriyorsun hala düşünmek istiyorum diyor.Daha sıçramadan sıçrayacak diye bir topçuya 40 milyon euro sıçratacak bir para yok bizde, ayrıca bize sıçrayacak değil rakipleri sıçratacak garanti topçu lazım
Yıldız getirmek yıldız potansiyeli olan genç getirmekten daha kolay bu lige. Yüksek potansiyelli gençler kariyerinin başında olduğu için bu lige gelmezBence de öyle ama gelmiyorlar işte. Bernardo’ya 3 kat maaş veriyorsun hala düşünmek istiyorum diyor.
Tatilde ağustos sonu belli olurEvet Icardi konusu hala netleşmedi
Can Uzun u neden Nürnberg teyken almıyoruz UmudumSa, kime aldık turam geldi mi