Dört tane genc adam alamıyorsun alacagin genc adami tecrubesiz afedersiniz velet diye tanımlıyorsun diye bu oyuncuyu bağlamaz bizim eksikliğimiz de olabilir.

Okan hoca cidden bizim sinir sistemimizle oynuyor, bu kadar başarılı olup bu kadar vizyonsuz olan bir adam görmedim

tffnin yerinde olsam 10+0 yapıp 3 tan u23 Türk oyuncuyu ilk 11 oynatma zorunluluğu getiririm o zaman ne yapacak bakalım Okan hocammm

İyi genç oyuncu 70m biz nereden doue bulalım diyenleri anlamak mümkün değil doue bugün mü doue oldu psg mecbur muydu doue barcola neves pacho almaya? 25-30 yaş arası adam alamazlar mıydı paraları mı yok? Sen de kendi bütçen ve imkanların dahilinde hepi topu 4 tane yabancı alacaksın bu kadar basit hazıra dağ dayanmaz neden bu kadar inat ediyorsunuz anlamıyorum

u23 olayına çok takılıyoruz da asıl sorun icardi

yalandan teklif verildi diyorduk ama ciddi ciddi çıkıp haber bekliyoruz diyorlar

icardi'nin kaldığı senaryoda olacakları düşünmek bile istemiyorum

genç yetiştirmek tamamen ayrı bir uzmanlık alanı bu sebeple 1 pilot takım veya b takım üzerinde yapılmalı bu işler. Gs'de a takım seviyesinde zor iş
En üst düzey yarışmacı seviyedeki kulüpler bile bir yandan genç oyuncu yetiştirmekten geri durmuyor. BM dahil, bir mevkide iki oyuncusu birden oynayamadığı zaman, gözünü kırpmadan sahaya 17-18 yaşında çocukları sürebiliyorlar, büyük kariyerler de çoğunlukla bu şekilde başlıyor.

Tabii ki tek kabahat Okan Hocaya ait değil; ülkece çok derin sistemsel sorunlarımız mevcut, bugünden yarına düzeltmek de mümkün değil. Ciltler dolusu yazılabilir, yazanlar da var, yetmez; üst üste 4 şampiyonluk kazanmış hoca bile böyle titrek davranıyorsa, çok da iyimser olmamak lazım ülke futbolu adına...

Bir genç oyuncu bu açıklamayı görse gelmek isteğinden vazgeçer. İstediği adamlar zaten türkiye'yi düşünmeyen adamlar çoğunun bonservisler uçuk gelme olasılığı düşük olanlarında bir araştırma yapacak önüne bu açıklama çıkacak o saatten sonra gelmez niye gelsin.
Orada senin düşündüğün anlamda birşey söylemiyor. Federasyonun yabancı genç oyuncu yetiştirme zorunluluğunun saçmalığını vurguluyor.

Şunu anladım ki +4lük u23ün okan için hiçbir anlamı yok. Muhtemelen jelerti falan tutacak bakın işte u23ü kullanıyoruz demek için. Adam tüm genç oyunculara düşman. Kim uğraşacak diyordur bunlara oyunu öğretmek pozisyonu öğretmek falan boş işler diye görüyor belli ki

22-23 yaşında alacağı adama "genç yetiştirmek" diye bakan bir hocamız olması çok gülünç. senin istediğin oyunu oynayıp tempo yapabilecek adamın bu yaşta olması lazım zaten.

Geri
Üst Alt