Icardi'yi istemiyorum demek de zor bir şey değil taraftarın çoğu zaten bunu da destekler üstüne hadi başkan istiyor da ne olacak yani 4 sene üst üste şampiyon olan hocayı sanki Icardi'yi istemiyor diye gönderebilecek mi

A kocaman ‘ın “nerede kalmıştık “paylaşımını henüz yapmamış olması enteresan..

Hainlik, işbilmezlik, vizyonsuzluk, cahillik, özgüvensizlik, korkaklık

Tek sebebini söyleyeyim; Dursun'un kalkıp yedek santrafora bonservis vermek istememesi ve İcardi'yle 1 yıllık sözleşme yapma isteği.

İcardi'ye kalkıp 1 yıllık sözleşmeyi ikna ettiği an cebinden çıkacak para 5-7.

Şimdi yedek santrafor alsa bonservis atıyorum minimum 10-15, maaşla beraber koy üstüne +2 milyon euro falan...

Biz ara sira burada X oyuncu icin 40-50 istiyorlar cok para yav diyoruz ama hocanin istedigi yabanci genc oyuncular bu kategoriden oldugu net.

Oyle 8-10 milyona alayim, burada pissin buyusun süt icsin sonra iyi birsey ciksin istemiyor (zaten daha gecen sezon bunu net belli etmisti). Gelir gelmez fark yaratacak oyunculardan bahsediyor.

U23 deyince 17-18 yaşında olmamış oyuncu almamıza gerek yok ki 21-22 yaşlarında olmuş çok iyi oyuncular var bunları ikna edip almak gerektiğini biri Okan hocaya anlatması gerekiyor.

Biz ara sira burada X oyuncu icin 40-50 istiyorlar cok para yav diyoruz ama hocanin istedigi yabanci genc oyuncular bu kategoriden oldugu net.

Oyle 8-10 milyona alayim, burada pissin buyusun sut icsin sonra iyi birsey ciksin istemiyor. Gelir gelmez fark yaratacak oyunculardan bahsediyor.

Süt içsin büyüsün güzel tabirmiş hshshs

Bu tarz 1 tane hadi 2 tane oyuncu olur, zaten elde Nhaga var?

Elde Nhaga dahil toplam 4 tane potansiyel Morutan çok sıkıntı.

icardi teklifi nedir ya yönetim ne yapmak istiyor anlamıyorum herif oynuyamıyor neyi zorlanıyor

Süt içsin büyüsün güzel tabirmiş hshshs

Bu tarz 1 tane hadi 2 tane oyuncu olur, zaten elde Nhaga var?

Elde Nhaga dahil toplam 4 tane potansiyel Morutan çok sıkıntı.
Yani kendisi belirlli bir asamayi gecmis oyuncu istiyor, bunlarin en ucuzu 30-35 milyon euro oluyor zaten aha az once Afonso Moreira icin haber cikti Alman basinindan 30 milyon euroya Leverkusen'e gidiyormus. Tek sezonluk oyuncu bu.

Oyle 8-10 milyona alayim, burada pissin buyusun süt icsin sonra iyi birsey ciksin istemiyor. Gelir gelmez fark yaratacak oyunculardan bahsediyor.

Böylece kendisi de oyuna kafa yormak zorunda kalmıyor, tamamen 'saldım çayıra' mantığıyla hareket ediyor.

Icardi'yi istemiyorum demek de zor bir şey değil taraftarın çoğu zaten bunu da destekler üstüne hadi başkan istiyor da ne olacak yani 4 sene üst üste şampiyon olan hocayı sanki Icardi'yi istemiyor diye gönderebilecek mi
Okan Buruk koşulsuz şartsız Dursun'cu

Taraftar ile ters düşmeyi yönetim ile ters düşmeye yeğler

Geri
Üst Alt