Singo'nun fiyatını soran kulüplere Galatasaray'ın cevabı net: 55 milyon euro (fcnblog)
Tok satıcıyı oynamak iyi de abartmamak, müşteriyi kaçırmamak gerekiyor ki işin boku çıkmasın. Hoca asla üçlüye dönmez (İcardi' yi Osimhen' in yanına atabilmek için 3-5-2 ye dönecekse hiç dönmesin zaten). O durumda da maç başı birkaç dripling yapacak diye böylesine maliyetli, pas kalitesi yetersiz sağbekin mevcut kadroda işi yok. Stoper performansından bahsetmeye gerek bile görmüyorum.

İlk günden beri biraz şakayla karışık pedri,zaire emery,yamal,doue ,endrick falan almadığımız sürece hoca oynatmaz diyordum da harbiden gerçekmiş yav adam genç olarak bunları hayal ediyo cidden

Hala yabanci siniri konusuyor

kapat abi kapat

bunla biryere varilmaz surekli miz miz ediyor, programlarina cikacana kalkan gerdigin yoneticilere, hesap sor.

Hapı tuttuk gibi trans da

Icardi isterse takimda olur, istemezse olmaz yani? TD plan taktik tempo vs sonraki konular mi oluyor?

Onemli oyuncu geldiyse neden icardi ile yenileme kararini siz veremiyorsunuz ? Baska oyuncuya teklif(ler) de mi yok ?(Forvete forvet olsa denebeilir ama yinede...)

Garip demecler bunlar

Okan Buruk: "Resmi görüşmeler Dünya Kupasından sonra başlayacak"

Ben size dedim..

Yav Okan hocanın konuşmasından cımbızla almışlar hemen gaza geliyosunuz :)

''İcardi'ye teklif yaptık, bekliyoruz. Kalacağı senaryoda 10 tane yabancı tamamlanıyor, yeni oyuncu alamıyorum.''

Bunlardan transfer bekliyoruz ha. Iki ay daha aglamalarını izleriz.

Tffnin yerinde olsam genc topcu istemiyor musunuz kardeşim o zaman düz 10 yapıyorum siz de 23 yasindaki genclerle(!) degerli vaktinizi harcamamış olursunuz derdim.

O zamanda gidip sag soldan pahali o parayi etmeyecek genc Türk topculari toplatir ve onlari anca kupada 3:0 öndeyken 85. dakikada oyuna alir.

Okan Buruk: "Resmi görüşmeler Dünya Kupasından sonra başlayacak"

Ben size dedim..
Bocek sosyal medya "ooo dunya kupasindna oyuncu bakiyoruz o zaman. Hemen BILGI🟡🔴 tiviti atmak lazim"

Yok ya iste basarili sonucla bitince sezon , her zaman oldugu gibi "gecen sene de planlama elestirisi oldu sampiyon olduk" der gibi aynen devam...

Geri
Üst Alt