Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.632
- 39.543
- 2.953
Sonra hocamiz niye niyagayı oynatmiyor diyorsunuz.
Oyuzden +4 agliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tok satıcıyı oynamak iyi de abartmamak, müşteriyi kaçırmamak gerekiyor ki işin boku çıkmasın. Hoca asla üçlüye dönmez (İcardi' yi Osimhen' in yanına atabilmek için 3-5-2 ye dönecekse hiç dönmesin zaten). O durumda da maç başı birkaç dripling yapacak diye böylesine maliyetli, pas kalitesi yetersiz sağbekin mevcut kadroda işi yok. Stoper performansından bahsetmeye gerek bile görmüyorum.Singo'nun fiyatını soran kulüplere Galatasaray'ın cevabı net: 55 milyon euro (fcnblog)
Aynen öyle. Insallah siniri 8e indirirler, yapamiyorsa gule guleTffnin yerinde olsam genc topcu istemiyor musunuz kardeşim o zaman düz 10 yapıyorum siz de 23 yasindaki genclerle(!) degerli vaktinizi harcamamış olursunuz derdim.
Hapı tuttuk gibi trans da
4'e bile indirebilirler. bu haciosman denen galatasaray dusmanindan hersey beklenir.Aynen öyle. Insallah siniri 8e indirirler, yapamiyorsa gule gule
Tffnin yerinde olsam genc topcu istemiyor musunuz kardeşim o zaman düz 10 yapıyorum siz de 23 yasindaki genclerle(!) degerli vaktinizi harcamamış olursunuz derdim.
Indirsinler, genc yerli yetistirir belki hocan4'e bile indirebilirler. bu haciosman denen galatasaray dusmanindan hersey beklenir.
Bocek sosyal medya "ooo dunya kupasindna oyuncu bakiyoruz o zaman. Hemen BILGIOkan Buruk: "Resmi görüşmeler Dünya Kupasından sonra başlayacak"
Ben size dedim..
''İcardi'ye teklif yaptık, bekliyoruz. Kalacağı senaryoda 10 tane yabancı tamamlanıyor, yeni oyuncu alamıyorum.''
hocam yetistirici hoca degil sokucu hocaIndirsinler, genc yerli yetistirir belki hocan