Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 113.815
- 101.062
- 5.238
Bizim almamız için illaki anadolu takımına gidip 8 gol mu atması gerekiyor
Alıp hollanda ligindeki birine kiralamalık. Osi gelişecek süre bulamayabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim almamız için illaki anadolu takımına gidip 8 gol mu atması gerekiyor
Pek fark göremiyorum. Biri sure buluyor biri bulamiyorbeğenmiyorum kıyas kabul etmez bence oulai ile
10 kagit gelse de degerli kongre uyelerimize daha kaliteli tavuk pilav dagitsakzaniolo milan işi bitmemiş mi daha bi 10 kağıt da ordan gelse
Hollanda liginde 20 tane atarAlıp hollanda ligindeki birine kiralamalık. Osi gelişecek süre bulamayabilir.
Ben o adamı övmedim ama zaten. Kaliteli isimler var küçümseniyor bunlari alanlara iyi ve iyi yonetilen takimlara da hedefsiz deniyor@Emrah Duvar renktaşın demek istediği mesela Rennes'te Djoui Cisse 25 milyon konuşuluyor bonservis için. Kendi takımında bile 1000 dakika süre almamış bir isme bu para verilmemeli çünkü kendini gösteren bir oyuncu değil ama mesela Strasbourg'ta Diego Morriera'ya 30-35 isterler verirsin. İkisi de genç oyuncu ama birisi kendini kanıtlamış birisinin daha ne olduğu belli değil.
Hocam iş isim değil ki o örnekleme. O alan takımlarda yabancı sınırı diye bir şey yok. Hedefleri daha çok sportif değil ekonomik başarı. Biz de yabancı sınırı var o yüzden alacağın yabancı yaşa bakmaksızın kalite olarak, kendini göstermiş biri olmalı o yüzden. Senin düşüncene katılmayan bazı arkadaşlar bunu demek istiyor. Göztepe 2 sezondur Avrupa'ya kalamıyor mesela ciddi bir eleştiri var mı yada hocası gitti mi? Oysa biz diyelim 2. veya 3. olduk o sezon 60 milyonluk oyuncu sattık. GS'nin başında X herhangi bir hoca kalır mı? Cevap: Hayır. İş işte burada bitiyor.Ben o adamı övmedim ama zaten. Kaliteli isimler var küçümseniyor bunlari alanlara iyi ve iyi yonetilen takimlara da hedefsiz deniyor
Gelsin hocam kaṣar severSergi Roberto serbest kaldı ve kendisine kulüp arıyor (Romano)
Ben de diyorum ki o örnekteki isim e ben de katılıyorum.her isme boyle deniyor yalnız. Ayrica alan takimlar goztepe dengi degil hedefsiz de degil buraya göre oyle olabilir.. ama baska kişiler yo ne alaka diyebilir diyor daHocam iş isim değil ki o örnekleme. O alan takımlarda yabancı sınırı diye bir şey yok. Hedefleri daha çok sportif değil ekonomik başarı. Biz de yabancı sınırı var o yüzden alacağın yabancı yaşa bakmaksızın kalite olarak, kendini göstermiş biri olmalı o yüzden. Senin düşüncene katılmayan bazı arkadaşlar bunu demek istiyor. Göztepe 2 sezondur Avrupa'ya kalamıyor mesela ciddi bir eleştiri var mı yada hocası gitti mi? Oysa biz diyelim 2. veya 3. olduk o sezon 60 milyonluk oyuncu sattık. GS'nin başında X herhangi bir hoca kalır mı? Cevap: Hayır. İş işte burada bitiyor.
Yirenkyi'yi diyorsan gelsin diyen de çok vardı o paraya risk alınmaz diyen de. Sınırlamanın olduğu yerde 1 tane Nhaga gibi bir deneme yapabilirsin ama diğer gençler ismi örnek olarak veriyorum Ugochukwu gibi belirli maç sayısını geçmiş, sahada tecrübesi olan kendini göstermiş oyuncu olmalı. Arkadaşlar bunu demek istiyor ve buna ben de katılıyorum. İsimlere takılma o isimlere göre kişilerin oyunu yorumu değişir biri beğenir biri beğenmez o her yaşta oyuncu için böyle. Bernardo yaşı yüksek ona da çöp diyen de var beğenen de olduğu gibi.Ben de diyorum ki o örnekteki isim e ben de katılıyorum.her isme boyle deniyor yalnız. Ayrica alan takimlar goztepe dengi degil hedefsiz de degil buraya göre oyle olabilir.. ama baska kişiler yo ne alaka diyebilir