7 ilkonbir 5 rotasyon 12 transfere ihtiyaç var

Transfer açılalı 20 gün olmuş, yönetim iç çekişmeleri ile meşgul, gitmesi gerekenler gitmiyor, futbolcularda aynı lakayıtlık yönetimde ise seçimi kazanmanın verdiği rehavetin daha da artırdığı aynı vurdumduymazlık tam gaz devam ediyor, herkes kendi vayvayında

Akıllanılmamış kadromuz yeterli 1 2 transfere iş hallolur muhabbeti yapılıyor, dünya kupası ıvır zıvır diyerek hem taraftar kendini avutuyor hem yönetim taraftarı uyutuyor

Yeni yüzler yeni heyecan yeni bir nefese ihtiyacımız var ama kimse oralı değil

Hem yönetim hem taraftar hemde oyuncular şampiyonluğa doymuş durumda bu sene İşimlz çok zor
Takımı motive edecek kimse de yok yeni genç oyuncu alsak hoca oynatmaz

Milli ekip başarısız olursa ....oğlu yabanci sayısında geri adım atabilir. Onu bekliyorlar herhal.

Ersin
Nelson

Acun 10 milyon harcayıp 290 milyonu hortumlayacak. 12 puanla kume düşerler.

Kimmich ve Mazrouinin geriden nasil top cikardigini gordukce bizim sorunumuzu daha iyi anladim.. bunlar disinda Brahim Diaz ve Kang in Lee dikkat cekiciydi.. Bu ikili de on taraftaki ince isleri yapiyor.. Zaten merkezden dogru durust hucum edebilen bir takim yoktu almanya ve fas disinda...
Biz hem geriden cikamiyoruz hem de on tarafta ince isleri beceremiyoruz..

Bu sene en ufak başarısızlıkta ortalık yıkılır yok öyle 4 sene şampiyon olduk bu iş bitti eğer 5'nci sene kaçıyorsa kendi hatalarımızdan, yapılan saçma sapan açıklamalardan gidecek ve bunu göz göre göre yapıyor olmalarından kaynaklanacak.

Icardi ile uzatsınlar, yarın bir gün puan kayıpları başladığında yine kenardaki tavırlarından sonra ıslıklandığında efsane statüsünden çıkacak durduk yere rol model belirlenen milyonların, çocukların yıldızı adam artık yok olacak.

Vedaları bir türlü düzgün yapamıyoruz vakti geldiyse uzatmanın manası yok efsane olarak ayrıl bak Mertens ve Muslera'ya gayet güzel ayrılık oldu. Onların yerini doldurabildik mi Uğurcan piyangosu olmasa dolduramazdık zaten Mertens dolmadı. Sırf bu plansızlık, iş bilmemezlikleri yüzünden süreç böyle işliyor Icardi gitse pinti pazarlığı yapacaklar.

Tabi planın yoksa başkan olarak "Icardim benim, gitme benim, canım benim, aşkın olayım gitme, sen gidersen biz forvet planımızı yapmadık" gibi cümleleri duyar gibiyiz.
Hiçbirşey olmaz.

Yönetim dönemi bitene kadar kalır.

Devre arası almıcaz dediler almadılar, birşey de olmadı.

IMG_7757.webp

Şu sayıları görünce de acaba kalması daha iyi mi olur diye soruyorum kendi kendime

Osimhene güvenmiyorum

Joao gomes aranan kan mıdır orta sahamız için? Nasıl bir topçu?

Genc oyuncular o yasta paraya fazla bakmiyor. Bakan olsan Arabistana gidiyor. Orda bir kac örnek var. Bu Erden Timuru elestirmek veya simdiki yönetimi korumak degil. Bence ama para haric oyunculari fazla argüman ile ikna edemiyoruz. Burda Manzambi, Thuram, Camavinga falan konusuldugunda bu heriflerin bize hicbir yönetimin getiremeyecegini diye düsünüyorum ben. Piyasasi olup üstüne yasi genc olan bir oyuncu Türkiye'ye gelmeye bence sicak bakmaz. Hele mesela Napoli'den 2,5 alan herif biz 3,5 verirsek bile bizi tercih etmez diye düsünüyorum.

Üstüne biz ve Fb son 2 senede öyle maas dagitmaya basladik ki, artik Gueye gibi Villarreal'da 1,5 net alan herif bize 5 milyondan kapiyi aciyor. Ligin Avrupa'da hic iyi repütasyonu yok üstüne maaslar öyle seviyeye geldi ki, bizi bence cogu kisi Arabistan Ligi Light olarak görüyordur.

Ben Munoz, Manzambi, Thuram falan alamadik diye hicbir yönetimi elestirmem cünkü bu adamlar buraya gelmez
Ben elestirirm neden biliyormusun? Gelmiyorsa uzatmayacaksin, gelmek isteyeni getireceksin

Hergun thuram camavinga haberi yaptirip taraftari oyalamayacaksin

Geri
Üst Alt