Ethem Nejat Yavuz
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2015
- 302
- 176
- 503
Osimhene guvenmiyorsun da Icardiye mi güveniyorsunEkli dosyayı görüntüle 326564
Şu sayıları görünce de acaba kalması daha iyi mi olur diye soruyorum kendi kendime
Osimhene güvenmiyorum
Ayrıca su yapılan koca kulube saygısızlık. Adam keyfi gelmedigi icin ısınmaya cıkmadı, maca girmedi. İlk gün esyalarını da arkadasından yükleyip gondermek lazımdı biz hala aptal gibi karar versin diye bekliyoruz.
Dursun Özbek tekrar tarihin en kötü başkanı olmak yolunda bakalım başarabilecek mi?
Torreira'nın kafası gitmiş durumda zaten gecen sene zor maçlarda top diye oynadılar kendisini.
İcardi babasının ciftliginden rahat,
Gecen sene zar zor sampiyon olmussun bu sene bu kadro sampiyonlar ligi elemesine bile gidemez,
Aziz Yıldırımın rahatlıgı da belli ki bizim yönetimin sampiyonluktan coktan vazgecmesinden kaynaklı.
Ben de sampiyonlugu gectim de sampiyonlar liginde rezillik istemiyorum.
Olacak olan agustos icinde satılabilecek Sara, Sallai, Jakobs, Sanchez gibi bir kac adamı elden cıkartıp, süre azaldı Ocakta bakacagız diyip yerlerine bir kac bosta kalmıs kiralik adam getirmek olacak.
İcardinin kalması net olarak bir sebeple bu sene basarı hedeflememektir. Kasım gibi homurdanlamar başlar, devre arasına dogru ailesine küfürler başlar, mayıs gibi kanlı bıcaklı ayrılırız. İcardini zerre umrunda olmaz da giden bizim 5 milyon ve yabancı hakkı olur