Ekli dosyayı görüntüle 326564

Şu sayıları görünce de acaba kalması daha iyi mi olur diye soruyorum kendi kendime

Osimhene güvenmiyorum
Osimhene guvenmiyorsun da Icardiye mi güveniyorsun :). Icardi nin attıgı işe yarar gol 3 falandır. Gerisi takım o atsın diye ugrastıgı goller onların bir kısmını ben de atardım. Adamın ilk 11 cıktıgı her mac rezil olduk. Osimhen zaten az oynadıgı icin Icardi olmaz.
Ayrıca su yapılan koca kulube saygısızlık. Adam keyfi gelmedigi icin ısınmaya cıkmadı, maca girmedi. İlk gün esyalarını da arkadasından yükleyip gondermek lazımdı biz hala aptal gibi karar versin diye bekliyoruz.
Dursun Özbek tekrar tarihin en kötü başkanı olmak yolunda bakalım başarabilecek mi?
Torreira'nın kafası gitmiş durumda zaten gecen sene zor maçlarda top diye oynadılar kendisini.
İcardi babasının ciftliginden rahat,
Gecen sene zar zor sampiyon olmussun bu sene bu kadro sampiyonlar ligi elemesine bile gidemez,
Aziz Yıldırımın rahatlıgı da belli ki bizim yönetimin sampiyonluktan coktan vazgecmesinden kaynaklı.
Ben de sampiyonlugu gectim de sampiyonlar liginde rezillik istemiyorum.
Olacak olan agustos icinde satılabilecek Sara, Sallai, Jakobs, Sanchez gibi bir kac adamı elden cıkartıp, süre azaldı Ocakta bakacagız diyip yerlerine bir kac bosta kalmıs kiralik adam getirmek olacak.
İcardinin kalması net olarak bir sebeple bu sene basarı hedeflememektir. Kasım gibi homurdanlamar başlar, devre arasına dogru ailesine küfürler başlar, mayıs gibi kanlı bıcaklı ayrılırız. İcardini zerre umrunda olmaz da giden bizim 5 milyon ve yabancı hakkı olur

Joaoaoao gomes saranın yandan yemişi, ha tabi daha mücadeleci yıkılmayan belki bi nebze daha kıvrak olanı

Bu mudur yani bu mudur upgrade?!

*3 dakikalık skills videosu izlenerek bu hükme varılmıştır.
Nick Offerman Smile GIF

Como almak istemiyorsa biz alalım. Real Madrid versin bize %50'sini 30 milyona yada kaç para istiyor 50-60'a tamamlarsa verelim. u23'e de uyuyor.

icardi kalıyorsa okan hocaya yazar maalesef bilerek lades oluyor ses çıkarmıyo inanılır gibi değil

2 milyon kazanmak için mi triplere girmiş bunlar yav. Bu kadar atraksiyona gerek var mıydı onu da anlamadım. İsteselerdi bizden 2 milyon verirdik aslında yav, sağolun oyuncuyu parlattınız babında. :asd:
Çok garip işler ya.
Zaniolo ile maaş konusunda problem yaşıyorlar geçen sene anlaşırken opsiyonu kullanırsak maaşını da yeniden konuşuruz demişler. Lakin anlaşamadılar o konuda ona rağmen bir şekil anlaşırız diye herhalde daha az nakit para verecekleri şekilde çektiler opsiyonu. Şimdi bu anlaşmazlıkta satarlarsa bizim ekstra işimize yaramış olacak. Onlarda hiç yoktan ekstra para kazanmış olacaklar. Durumun böyle olacağını bilseler belki tamamını almayı seçerlerdi.

Bct ismini gordukce kekeledigi Jelert kesiti aklima geliyor

Geri
Üst Alt