- 4 Ağustos 2009
- 89.746
- 70.582
- 5.093
80 verip pazı cekelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuponları yağla, azizli fb bol bol 2/1 getirir
YokBunların limiti ne ki
ya abi bunu nedense kimse kabul etmiyor, alınsa devre arasında orta saha alınırdı hem de Okan deli gibi Gueye istemesine rağmen alınmadı, üstelik bonservis miktarı belli (serbest kalma maddesi) + adam da ok idi gelmeye. Gueye de bu arada gelse ciddi bi eksiğimiz kapanır.Sara veya barış satılmadıkça 35-40a adam alınmaz
Cana 50 sıkınca ne diyeceksin bakalimya abi bunu nedense kimse kabul etmiyor, alınsa devre arasında orta saha alınırdı hem de Okan deli gibi Gueye istemesine rağmen alınmadı, üstelik bonservis miktarı belli (serbest kalma maddesi) + adam da ok idi gelmeye. Gueye de bu arada gelse ciddi bi eksiğimiz kapanır.
paramız var yok değil mesele, yönetim bu parayı şuan kulübün kasasından çıkartmak is-te-mi-yor bu çok çok belli.
10 yabancı kuralı değişmezse de işte Nhaga + 3 tane Duran ve Aspirilla tarzı opsiyonlu kiralık transferi gelir, belki bi Aral falan alınır bi 10-15'e konu kapanır.
yönetim istifa diyecez ne diyelimCana 50 sıkınca ne diyeceksin bakalim
Tezatliginda boğulyönetim istifa diyecez ne diyelim
Tezatliginda boğul
75'e Osimhen almışız yedek forvete bonservis vermeyelim, Icardi kalsın diyordur eğer öyleyse. Yedek forvetin maliyeti 5m olarak belirlenmiş başkanın kafada. Duran'ın adının geçmesi de muhtemelen o yüzden.Icardi mevzusu Dursun'un yediği bir halt gibi geliyor bana.
40+5 kolay bonus+5 zor bonusCan Uzun'a 50 verilirse buradan ömür boyu ban yiyecek şekilde mesaj atarım gibi
Ben aslinda hic taraftari degilim bonservis verilmesininkazımcanı satalım ama mutlaka geri alma maddesi koyalım
bu çocuk bir anda tutabilir
potansiyel var çünkü