kazımcanı satalım ama mutlaka geri alma maddesi koyalım

bu çocuk bir anda tutabilir

potansiyel var çünkü

Fener yine ne maaş ne bonservis açıklamış.
Bizim de hiçbir şekilde açıklama yapmamız gerekiyor. Maaş ve bonservis açıklarsan hem oyuncunun üzerinde taraftar baskısı oluyor hem de diğer oyuncular daha fazla para istiyor.

Sara veya barış satılmadıkça 35-40a adam alınmaz
ya abi bunu nedense kimse kabul etmiyor, alınsa devre arasında orta saha alınırdı hem de Okan deli gibi Gueye istemesine rağmen alınmadı, üstelik bonservis miktarı belli (serbest kalma maddesi) + adam da ok idi gelmeye. Gueye de bu arada gelse ciddi bi eksiğimiz kapanır.

paramız var yok değil mesele, yönetim bu parayı şuan kulübün kasasından çıkartmak is-te-mi-yor bu çok çok belli.

10 yabancı kuralı değişmezse de işte Nhaga + 3 tane Duran ve Aspirilla tarzı opsiyonlu kiralık transferi gelir, belki bi Aral falan alınır bi 10-15'e konu kapanır.

Görunen o ki bu sene kadin futboluna yönelecez. Yatirim oraya yapiliyor

ya abi bunu nedense kimse kabul etmiyor, alınsa devre arasında orta saha alınırdı hem de Okan deli gibi Gueye istemesine rağmen alınmadı, üstelik bonservis miktarı belli (serbest kalma maddesi) + adam da ok idi gelmeye. Gueye de bu arada gelse ciddi bi eksiğimiz kapanır.

paramız var yok değil mesele, yönetim bu parayı şuan kulübün kasasından çıkartmak is-te-mi-yor bu çok çok belli.

10 yabancı kuralı değişmezse de işte Nhaga + 3 tane Duran ve Aspirilla tarzı opsiyonlu kiralık transferi gelir, belki bi Aral falan alınır bi 10-15'e konu kapanır.
Cana 50 sıkınca ne diyeceksin bakalim

Gs sözlükten alıntı, kim aksini iddia edebilir. Bu herifin sezon için yaptıklarını unutmadık

''yolabildiğin kadar yol, kullanabildiğin kadar kullan aşk adam. bu kulübün yöneticileri ve hocası bunu hak ediyor maalesef.

sen kilo verme,
sahaya çıkmayı reddet,
idman yapma,
maç bitişi hemen yurt dışına tatile git,
gol atamadığın maçlardan sonra tripli tripli takıl,
kaybedince hiç ortada olma, sakatken sevgilinle gez,
şampiyonlar liginde sahaya bile atmaya çekinilsin,
kapı kapı gezip kulüplerden galatasaray’ın verdiği tekliften fazla olur mu diye sözleşme dilen,
kulübe oynama garantisi istiyorum diye teklifte bulun ve sonunda bu kulüp yabancı sınırlamasının 10 olduğu yerde sana sözleşme versin. ve hala beklet.

suç sende değil. korkak hocamızda, senin yerine adam aramaya üşenen beceriksiz başkan ve yönetiminde. ben de senin yerinde olsam daha çok yolardım. böyle bir krallığı kim bırakmak ister.''

Geri
Üst Alt