Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.551
- 1.988
Listemdeki mendozayı şaktar almış
Bravo arda hocam
Bravo arda hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene aynı kişiler aynı terane sıktı valla bu nedir abi bu kadar korkak olmayın yav elinde sonunda şampiyon olacaklarini bal gibi biliyorsunuz ama her sene de hayvan gibi korkuyorsunuz sonra tabi herifler atıp tutar eder.
Biz kendimize bakalım nokta atışı eksikler giderilecek mi ne olacak ona bakalım. Heralde aç köpek gibi saldiracaklar kaç yıl olmuş sen olmasan sende saldıracaksin
Trabzonla sözleşme imzalamıştı hatta para bile almıştı sonra vazgeçtim dedi parayi vermedi Trabzon fifa'ya şikayet etti fifadan ceza aldıHakan C büyük topcu ama karakter olarak rezil bir adam
Zamaninda Hamburg‘dan Leverkusen‘e gitmek icin antrenmanlara cikmayip doktordan rapor almisti, sonra transferi gerceklesince raporun süresi bitmeden antrenmanlara cikti Leverkusen ile
Sonra Milan‘dan ezeli rakip Inter‘e gitti, burda birsey yok denilebilir ama karakterli topcular bunu yapmiyorlar örnegin Mertens
surekli aglayanlar hakkinda surekli aglayarak metayi bozuyosun adeta rtasağlayacak konu olsun yeter yaw bazılarına, sene içinde şampiyonluk gidiyor yazın da fb onu bunu alıyor
4 yıldır mutlu oldukları süre toplam 10 dk falandır
Bizim burada 2+1 2020 yapımı yeni bir dairede 2300 dolara yaşadım. 3000’e 3+1 dairede otururum.bu northeast çok pahalı ta gökmenin gazetesi
KandırıldıkForumdaki hakançciler tek tek tespit edilip cezalandırılacak
Öyle kolay kurtulamazsınız
Skrinar ve Merih olmaz beraberHakan, Greenwood, Suarez, Merih bunlardan Merih’i çıkar her türlü iyi oyuncular olur olmaz ayrı konu ama aksiyon alacaklar gibi gözüküyor bir şekilde çözerlerse arıza büyük olur.
Assensio, Skriniar ve Guendouzi gibi 3 tane kilit adamları var
Seçim olabilir ama bizimde bu kadar pasif kalmamamız lazımdı.
4 sene üst üstte şampiyon olan takım CL’ye giden takım en azından gücünü hissettirmeli
RISD mi Brown mi rtas
Takıma güveniyorum ben, iyi eklemeler de yapacağız.
Önemli olan genç ve aç isimleri iskelete doğru eklemek, şuan takımda 4 yıldır şampiyon olan isimler var, iskelet kadroya 2-3 yeni isim eklenirse yine en iddialı biz oluruz.
Bizim burada 2+1 2020 yapımı yeni bir dairede 2300 dolara yaşadım. 3000’e 3+1 dairede otururum.
Zaten alabilirler mi emin değilim ama oldu da gözü kararttı diyelim ciddi fark yaratırlarSkrinar ve Merih olmaz beraber
O dediklerinden de safi en fazla merih ve hakani alir
Gözü karartan uefadan gotu karartırZaten alabilirler mi emin değilim ama oldu da gözü kararttı diyelim ciddi fark yaratırlar