Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    132
  • Bu anket kapanacak: .
Her sene aynı kişiler aynı terane sıktı valla bu nedir abi bu kadar korkak olmayın yav elinde sonunda şampiyon olacaklarini bal gibi biliyorsunuz ama her sene de hayvan gibi korkuyorsunuz sonra tabi herifler atıp tutar eder.

Biz kendimize bakalım nokta atışı eksikler giderilecek mi ne olacak ona bakalım. Heralde aç köpek gibi saldiracaklar kaç yıl olmuş sen olmasan sende saldıracaksin

ağlayacak konu olsun yeter yaw bazılarına, sene içinde şampiyonluk gidiyor yazın da fb onu bunu alıyor

4 yıldır mutlu oldukları süre toplam 10 dk falandır

Hakan C büyük topcu ama karakter olarak rezil bir adam

Zamaninda Hamburg‘dan Leverkusen‘e gitmek icin antrenmanlara cikmayip doktordan rapor almisti, sonra transferi gerceklesince raporun süresi bitmeden antrenmanlara cikti Leverkusen ile

Sonra Milan‘dan ezeli rakip Inter‘e gitti, burda birsey yok denilebilir ama karakterli topcular bunu yapmiyorlar örnegin Mertens
Trabzonla sözleşme imzalamıştı hatta para bile almıştı sonra vazgeçtim dedi parayi vermedi Trabzon fifa'ya şikayet etti fifadan ceza aldı

Çalışkan ve işini bilen bir yönetimimiz olsa yapılacak iş belli ve zor değil. Yıldız 10 numara ve 6 numara. Kaliteli stoper ve kanat. Birkaç tane de yedek ekleme

Hakan işi kötü olmuş maalesef sadece frikikten 15 tane atar.

Şu ana kadar kim ne diyorsa az çok tanıdık futbolda

Safiye bakınca boşluk görüyorum

Yüksekten düşen uçak bi de

Bilmem anlatabildim mi

Hakan, Greenwood, Suarez, Merih bunlardan Merih’i çıkar her türlü iyi oyuncular olur olmaz ayrı konu ama aksiyon alacaklar gibi gözüküyor bir şekilde çözerlerse arıza büyük olur.

Assensio, Skriniar ve Guendouzi gibi 3 tane kilit adamları var

Seçim olabilir ama bizimde bu kadar pasif kalmamamız lazımdı.

4 sene üst üstte şampiyon olan takım CL’ye giden takım en azından gücünü hissettirmeli

Uğurcan, Barış, Osimhen bu 3’lü hariç kalanlara güvenim sıfıra yakın

Takıma güveniyorum ben, iyi eklemeler de yapacağız.

Önemli olan genç ve aç isimleri iskelete doğru eklemek, şuan takımda 4 yıldır şampiyon olan isimler var, iskelet kadroya 2-3 yeni isim eklenirse yine en iddialı biz oluruz.

çıkan isimlerden en rahat alabilecekleri hakan 20ye fln bırakırlar heralde

diğerlerinde ciddi zorlanırlar, şu suarezi inş 60a falan alırlar rezalet bi transfer olur tek sezonluk 97li adama o maliyet

Hakan, Greenwood, Suarez, Merih bunlardan Merih’i çıkar her türlü iyi oyuncular olur olmaz ayrı konu ama aksiyon alacaklar gibi gözüküyor bir şekilde çözerlerse arıza büyük olur.

Assensio, Skriniar ve Guendouzi gibi 3 tane kilit adamları var

Seçim olabilir ama bizimde bu kadar pasif kalmamamız lazımdı.

4 sene üst üstte şampiyon olan takım CL’ye giden takım en azından gücünü hissettirmeli
Skrinar ve Merih olmaz beraber

O dediklerinden de safi en fazla merih ve hakani alir

40 tane oyunculari var oğlum

10 +4 var sen nasıl hesap.etmiyosun

Takıma güveniyorum ben, iyi eklemeler de yapacağız.

Önemli olan genç ve aç isimleri iskelete doğru eklemek, şuan takımda 4 yıldır şampiyon olan isimler var, iskelet kadroya 2-3 yeni isim eklenirse yine en iddialı biz oluruz.

Açlık önemli. Takımdaki doymuşluk en büyük rakibimiz olacak bu sene. 4 sene üst üste şampiyon olduk ne olacak 1 sene de onlar olsun moduna girebilir camia bunun önüne geçmemiz lazım bir şekilde.

Wilshere haberleri gibi hersey

Ali koç dönemi gibi aynı vallahi

Geri
Üst Alt