Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    132
  • Bu anket kapanacak: .
Oblak
B.White Skriniar Merih Grimaldo
Guendouzi Chalhanoglu Kante
Greenwood L.Suarez Kerem

#Safibahce

Aynen kardeşler abiler aynen takımın iskeletini 1 haftada değiştirecektik zaten yılanız biz deri değiştirir gibi hemen hoppala cuppala iskelet yenilemesi yapalım.

onu gordum okullardan biri mi diye merak ettim ama degil sanirim
guzel memleket bence rtas
new england evet pahali ama guzel diye pahali
insani da ortalama amerikalidan daha cok avrupaliya yakindir
kulturludur vs.

bosver detroitte 2k dolar kira verip napacan
sadece hava cok soguk
ona hazir ol

Ugurcan
Singo Davinson Apo Jakobs
Torreira Sara
Sane Yunus Baris
Osimhen

#Tokmaksaray​

Topçu milleti tam kaşar ya

Bunlar bilerek şu takımlıyım diyo ki rakip takım kendisini almak için gözü karartsın o da fahiş paralar kazansın

Her sene aynı kişiler aynı terane sıktı valla bu nedir abi bu kadar korkak olmayın yav elinde sonunda şampiyon olacaklarini bal gibi biliyorsunuz ama her sene de hayvan gibi korkuyorsunuz sonra tabi herifler atıp tutar eder.

Biz kendimize bakalım nokta atışı eksikler giderilecek mi ne olacak ona bakalım. Heralde aç köpek gibi saldiracaklar kaç yıl olmuş sen olmasan sende saldıracaksin
Gs hiçbir zaman doğru tam transfer yapmıyor, her sene burada yazıyor. Haklı da çıkıyoruz ki ara transfer döneminde 5-6 oyuncu alıyorlar. Okan buruğun üstün performansı sayesinde şampiyon oluyoruz, kadro iyi falan değil. Adamlar ismi geçen isimeleri alırsa sen de izlersen onlar şampiyon olur. Geçen sene 10 numara almadan sezonu bitirdik

Takıma güveniyorum ben, iyi eklemeler de yapacağız.

Önemli olan genç ve aç isimleri iskelete doğru eklemek, şuan takımda 4 yıldır şampiyon olan isimler var, iskelet kadroya 2-3 yeni isim eklenirse yine en iddialı biz oluruz.
Sorun zaten mevcut kadro adamlar doymuş açlık azalmış bunun en güzel örneği guardioladır city de her şey işlese bile yavaş yavaş momentumu kaybettiler.

Bir şeyi değiştirmek lazım yoksa 5/5 şu an en az ilk şampiyonluk kadar zor olacak.

CL olduğumuzu unutmamak lazım geçen sene deplasmanlar fazia, derbilerde yine son fener hariç döküldük.

12-13 adamlık operasyon gelmeyen her senaryoda sezon ortası istifa sesleriyle inlemeye başlar

Aç, iyi, aynı zamanda 2-3 nokta atışı kalite lazım.

Benim kuzende Mert, sirinbaba gibi aynı Haziran temmuz Ağustosta şöyle yapicaz böyle kadro kurduk her bölgede 3 adam falan. Mayısa doğru sizin adamlar çok kaliteli bizimkiler topçu değil

2 kaleci
8 savunmaci
5 orta saha
7 hucumcu
+ bonuslar

seklinde yapilandirilmali kadromuz

FB'nin en güçlü olduğu bölge Kante-Gendouzi ikilisi. Hatta an itibariyle ligdeki en iyi ikili bence. İkisinin maaşı 20 milyon euro civarı. Üstelik yedekleyen İsmail de var orayı.

Şimdi o bölge için 32 yaşındaki adama tahminen 15 milyon euro bonservis ve yıllık 10 milyon euro maaş vererek transfer yapıyorlar. 10 numarada oynatsan Hakan sıradanlaşır. Üstelik bu sefer de Talisca'dan olursun.

Akıldan, kadro mühendisliğinden uzak tamamen pr olsun diye yapılmış bir hamle.

Sorun zaten mevcut kadro adamlar doymuş açlık azalmış bunun en güzel örneği guardioladır city de her şey işlese bile yavaş yavaş momentumu kaybettiler.

Bir şeyi değiştirmek lazım yoksa 5/5 şu an en az ilk şampiyonluk kadar zor olacak.

CL olduğumuzu unutmamak lazım geçen sene deplasmanlar fazia, derbilerde yine son fener hariç döküldük.

12-13 adamlık operasyon gelmeyen her senaryoda sezon ortası istifa sesleriyle inlemeye başlar

Aç, iyi, aynı zamanda 2-3 nokta atışı kalite lazım.
12 13 adam ne yaw

Mutlaka iyi isimler alacağız, para da var, ben rahatım biraz ya

Gs hiçbir zaman doğru tam transfer yapmıyor, her sene burada yazıyor. Haklı da çıkıyoruz ki ara transfer döneminde 5-6 oyuncu alıyorlar. Okan buruğun üstün performansı sayesinde şampiyon oluyoruz, kadro iyi falan değil. Adamlar ismi geçen isimeleri alırsa sen de izlersen onlar şampiyon olur. Geçen sene 10 numara almadan sezonu bitirdik
Oğlum yarın Lig maçı mi var yarın Lig mi başlıyor bu ne ya almazlarsa beraber soveriz manyak misiniz nesiniz Haziran 7 de full kadro hazır olsun istiyorsunuz

Benim kuzende Mert, sirinbaba gibi aynı Haziran temmuz Ağustosta şöyle yapicaz böyle kadro kurduk her bölgede 3 adam falan. Mayısa doğru sizin adamlar çok kaliteli bizimkiler topçu değil
Fb kadrosundaki kalite adamlar:
1. Skriniar ama o da fiziksel olarak bitmeye yaklasmakta
2. Guendouzi
3. Asensio

Haziranda full kadro istemiyorum, 10+4 açıklanmış hala bitik icardiye teklif yapılıyor. Eskaza icardi teklifi kabul etse ne yapacaksın? Al kadro yap bakalım icardili, zaten +4 hiçbir oyuncu bulamıyorlar.
Geçen +2 hakkımız vardı kimse alınmadı, nedeni ne acaba
Oğlum yarın Lig maçı mi var yarın Lig mi başlıyor bu ne ya almazlarsa beraber soveriz manyak misiniz nesiniz Haziran 7 de full kadro hazır olsun istiyorsunuz

Fbnin orta sahasi düz adamlarla dolu, Hakan sakatlanmaz ve saglam kalirsa seviye atlatir dogruya dogru tam ihtiyaclari olan oyuncu tipi

Kanatlari da lesh atiyor oraya Greenwood seviye atlatir

Forvet icin bence Luis Suarez de, Guirassy de cekinecek adamlar degiller ama Lewa gelirse büyük katki saglar

Merih‘i saymaya gerek yok kalasin teki

Biz kendimize bakmaliyiz, iyi bir 10 no ve arkasina saglam 1-2 orta saha alirsak bize yetişemezler

12 13 adam ne yaw

Mutlaka iyi isimler alacağız, para da var, ben rahatım biraz ya
Moruk içinde okanın olduğu bir komiteye güvenmek için düpedüz saf olmak lazım hele konu transferse

Pahalı adam almak doğru adam almak değil bunlar bir bok bilmiyor

Ayhan akman da pasifize ettiler beni diyip istifa etmiş karıştırmamışlar 1-2 senedir hiçbir şeye kafalarına göre takılmak için

Erdeni de yedi sorguluyo diye

Geri
Üst Alt