Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    161
  • Bu anket kapanacak: .
O sene kesin champlardı yalnız

Tjk Sosa - Gomezle çılgın bir sinerji yakaladı ve bu onların planı değil şansıydı daha çok.

Bir de vitor vardı malum.

Pandemi senesi de benzerdi.
Vitor o sezon fena puan toplamadı bence ya oyun planı eleştirilse de

FB'nin o sezon orta sahası ve stoperleri ağır adamlardan oluşuyordu,defans bloğunu çok önde kursaydı bence 74 puan da toplayamazlardı o sezon

BJK ise FEDA sezonu ile başladığı yapılanmasını Şenol Güneş liderliğinde,doğru transferlerle zirveye çıkarmıştı ben şampiyon olacaklarını o sezon yazın FB'nin flaş transferleri esnasında bile tahmin ediyordum buraya da yazmıştım hatta,@Uğur İz bilir

Can Bedel'e göre 2 seçenek varmış. Osimhen box ve Sane box ta kullanılan 2 fonttan biri adaymış daha başka adaylar da olabilir ama kendisi bilmiyormuş.

13/14 RM font çok güzel duruyordu.

umarım öyle bir şey kullanılır

FB'nin o sezon orta sahası ve stoperleri ağır adamlardan oluşuyordu,defans bloğunu çok önde kursaydı bence 74 puan da toplayamazlardı o sezon

BJK ise FEDA sezonu ile başladığı yapılanmasını Şenol Güneş liderliğinde,doğru transferlerle zirveye çıkarmıştı ben şampiyon olacaklarını o sezon yazın FB'nin flaş transferleri esnasında bile tahmin ediyordum buraya da yazmıştım hatta,@Uğur İz bilir
FB'nin bir Antalya maçı vardı o sezon

Değişik ofansif bir 11'le çıkmıştı Vitor ve skor da 55. dakikada mı ne 4-1 Antalya lehine olmuştu maç yanılmıyorsam @Keramettin TANRIVERDİ

İstediğin kadar yapılanma olsun Sosa Gomez ikilisini çıkar başka iki adam koy, olamazlardı. Gomez tam bir piyango oldu o sene.

Vitor ise 50 m euro bons harcatıp hakkını veremedi o kadronun, içerde dışarda bizi yenememeleri bile faciaydı onlar için.

Şu transfer döneminin sonuna bir ışınlansak artık

Son düzenleme:
İstediğin kadar yapılanma olsun Sosa Gomez ikilisini çıkar başka iki adam koy, olamazlardı. Gomez tam bir piyango oldu o sene.

Vitor ise 50 m euro bons harcatıp hakkını veremedi o kadronun, içerde dışarda bizi yenememeleri bile faciaydı onlar için.
Ya biraz da futbol anların oyunu

Gomez 35 metreden vuruyor giriyor,ikinci maçta da ilk yarı bir sürü gol pozisyonundan faydalanamıyoruz bizi iki maçta da yeniyorlar

FB de özellikle 0-0 biten evimizdeki maçta çok gol kaçırmıştı

Bir de bence FB camia dinamikleri aşırı sıkıntılı,tek başına Vitor veya o bu suçlu demek de manalı mı bilmiyorum o yüzden

BJK ile yarıştığımız sezonlar daha çok geriyor beni,hatta 2019'da Başakşehir'le yarıştığımız sezon bile daha çok germişti beni

Ya biraz da futbol anların oyunu

Gomez 35 metreden vuruyor giriyor,ikinci maçta da ilk yarı bir sürü gol pozisyonundan faydalanamıyoruz bizi iki maçta da yeniyorlar

FB de özellikle 0-0 biten evimizdeki maçta çok gol kaçırmıştı

Bir de bence FB camia dinamikleri aşırı sıkıntılı,tek başına Vitor veya o bu suçlu demek de manalı mı bilmiyorum o yüzden

BJK ile yarıştığımız sezonlar daha çok geriyor beni,hatta 2019'da Başakşehir'le yarıştığımız sezon bile daha çok germişti beni
Açık ara en güçlü olan fener, evet kendilerini çok düşürüyorlar ama bize en çok zorluk çıkaranlar onlar, mesela biz olmasak aynı şartlarda tjk yarışsın fenerle, çoğunlukla kaybederler.

Başakşehir sezonu zor duruyor buradan bakınca ama o sezonu oraya biz getirmiştik sayısız aptallık yüzünden. Sezona santraforsuz girmek de buna dahil.

Tjk 20/21de alırken orta sahasız sezona girmiştik, devre arası toparlamaya çalıştık ama kilit yerde Belhanda’yı saldık orada da.

Rakip iyi diye değil biz kötüyüz diye verdik o sezonu, hakem konularına girmiyorum, Fener kollanıyor falan diyorlar da Tjknin o sezon ya da 16-17 döneminde kollandığı kadar kimse kollanmamıştır, Quaresma hakeme omuz atıyordu, Josef Antalyalı’nın suratına dirsek atıyordu, Rosier tekme tokat giriyordu kart dahi görmüyorlardı vs

Yeryüzünde 32-33 yaşlarından sonra düşüşe geçmeyen tek bir yerli oyucu yok.

Aklıma gelen tek isim Belesoglu o da durarak oynadi o yaşlarda Hakan gitsin fenere gram üzülmem bu ligin oyuncusu değil

Icardinin bu haliyle, baska bir takim bile teklif etmedi. Hele argantinde bir takim istese, bir milyon bile vermez. Icardi bu bedavadan 5 milyon euro piyangoyu havada kapar.

Açık ara en güçlü olan fener, evet kendilerini çok düşürüyorlar ama bize en çok zorluk çıkaranlar onlar, mesela biz olmasak aynı şartlarda tjk yarışsın fenerle, çoğunlukla kaybederler.

Başakşehir sezonu zor duruyor buradan bakınca ama o sezonu oraya biz getirmiştik sayısız aptallık yüzünden. Sezona santraforsuz girmek de buna dahil.

Tjk 20/21de alırken orta sahasız sezona girmiştik, devre arası toparlamaya çalıştık ama kilit yerde Belhanda’yı saldık orada da.

Rakip iyi diye değil biz kötüyüz diye verdik o sezonu, hakem konularına girmiyorum, Fener kollanıyor falan diyorlar da Tjknin o sezon ya da 16-17 döneminde kollandığı kadar kimse kollanmamıştır, Quaresma hakeme omuz atıyordu, Josef Antalyalı’nın suratına dirsek atıyordu, Rosier tekme tokat giriyordu kart dahi görmüyorlardı vs
Başakşehir'le yarıştığımız sezonda ilk yarıda çok fazla hakem hatası oldu aleyhimize,o sezon 8 puan geriye düşmezdik ona katılıyorum ama 8 puan geriye düştükten sonra da Başakşehir hiç puan kaybedecek gibi de durmuyordu,gol yemiyordu adamlar o sezon.Abdullah Avcı'nın baskıyı kaldıramaması ve bunun bütün takıma sirayet etmesi ile açıklıyorum ben o şampiyonluğu,2022'de bile 20 puandan verecekmiş az kalsın şampiyonluğu.Hatta deplasmanda bize karşı 1-0'dan çevirdikleri maçı kaybetseler verirmiş şampiyonluğu yine.

Ben 22-23 FB diyorum söylediğin hakem sorusuna bu arada,Kadıköy'de bize yenildikten sonra neredeyse bütün galibiyetleri kaoslu olaylıydı Valencia penaltı ata ata 29 golle kral oldu o sezon

Yarışın nasıl olacağına bağlı bu arada söylediğin BJK-FB işi,FB şampiyonluklarına baktığın vakit hep erkenden puan farkını yakaladıkları,arkadan gelen kimsenin olmadığı veya TS ile yarışarak aldıkları şampiyonluklar.Adam gibi bir yarışın olduğu ve şampiyon oldukları son sezon 2005 bunların.Bursa'ya bile şampiyonluk verdiler bu süreçte BJK'yi falan geçtim.

Geri
Üst Alt