Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.428
- 22.757
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vitor o sezon fena puan toplamadı bence ya oyun planı eleştirilse deO sene kesin champlardı yalnız
Tjk Sosa - Gomezle çılgın bir sinerji yakaladı ve bu onların planı değil şansıydı daha çok.
Bir de vitor vardı malum.
Pandemi senesi de benzerdi.
Can Bedel'e göre 2 seçenek varmış. Osimhen box ve Sane box ta kullanılan 2 fonttan biri adaymış daha başka adaylar da olabilir ama kendisi bilmiyormuş.
FB'nin bir Antalya maçı vardı o sezonVitor o sezon fena puan toplamadı bence ya oyun planı eleştirilse de
FB'nin o sezon orta sahası ve stoperleri ağır adamlardan oluşuyordu,defans bloğunu çok önde kursaydı bence 74 puan da toplayamazlardı o sezon
BJK ise FEDA sezonu ile başladığı yapılanmasını Şenol Güneş liderliğinde,doğru transferlerle zirveye çıkarmıştı ben şampiyon olacaklarını o sezon yazın FB'nin flaş transferleri esnasında bile tahmin ediyordum buraya da yazmıştım hatta,@Uğur İz bilir
İstediğin kadar yapılanma olsun Sosa Gomez ikilisini çıkar başka iki adam koy, olamazlardı. Gomez tam bir piyango oldu o sene.Vitor o sezon fena puan toplamadı bence ya oyun planı eleştirilse de
FB'nin o sezon orta sahası ve stoperleri ağır adamlardan oluşuyordu,defans bloğunu çok önde kursaydı bence 74 puan da toplayamazlardı o sezon
BJK ise FEDA sezonu ile başladığı yapılanmasını Şenol Güneş liderliğinde,doğru transferlerle zirveye çıkarmıştı ben şampiyon olacaklarını o sezon yazın FB'nin flaş transferleri esnasında bile tahmin ediyordum buraya da yazmıştım hatta,@Uğur İz bilir
Ya biraz da futbol anların oyunuİstediğin kadar yapılanma olsun Sosa Gomez ikilisini çıkar başka iki adam koy, olamazlardı. Gomez tam bir piyango oldu o sene.
Vitor ise 50 m euro bons harcatıp hakkını veremedi o kadronun, içerde dışarda bizi yenememeleri bile faciaydı onlar için.
hahahahahhaBi 10 dakika sonra falan calhanoglunun dayisi midir babasi midir bizi yeniden takibe alir.
mal hakan nasıl seçilmeyecek adam için kendini tamamen sildirdi yaBi 10 dakika sonra falan calhanoglunun dayisi midir babasi midir bizi yeniden takibe alir.
Açık ara en güçlü olan fener, evet kendilerini çok düşürüyorlar ama bize en çok zorluk çıkaranlar onlar, mesela biz olmasak aynı şartlarda tjk yarışsın fenerle, çoğunlukla kaybederler.Ya biraz da futbol anların oyunu
Gomez 35 metreden vuruyor giriyor,ikinci maçta da ilk yarı bir sürü gol pozisyonundan faydalanamıyoruz bizi iki maçta da yeniyorlar
FB de özellikle 0-0 biten evimizdeki maçta çok gol kaçırmıştı
Bir de bence FB camia dinamikleri aşırı sıkıntılı,tek başına Vitor veya o bu suçlu demek de manalı mı bilmiyorum o yüzden
BJK ile yarıştığımız sezonlar daha çok geriyor beni,hatta 2019'da Başakşehir'le yarıştığımız sezon bile daha çok germişti beni
Yeryüzünde 32-33 yaşlarından sonra düşüşe geçmeyen tek bir yerli oyucu yok.
Aklıma gelen tek isim Belesoglu o da durarak oynadi o yaşlarda Hakan gitsin fenere gram üzülmem bu ligin oyuncusu değil
Hormonluydu oBurak Yilmaz? Baya uzun zaman kendini belirli seviyede tuttu bence
Başakşehir'le yarıştığımız sezonda ilk yarıda çok fazla hakem hatası oldu aleyhimize,o sezon 8 puan geriye düşmezdik ona katılıyorum ama 8 puan geriye düştükten sonra da Başakşehir hiç puan kaybedecek gibi de durmuyordu,gol yemiyordu adamlar o sezon.Abdullah Avcı'nın baskıyı kaldıramaması ve bunun bütün takıma sirayet etmesi ile açıklıyorum ben o şampiyonluğu,2022'de bile 20 puandan verecekmiş az kalsın şampiyonluğu.Hatta deplasmanda bize karşı 1-0'dan çevirdikleri maçı kaybetseler verirmiş şampiyonluğu yine.Açık ara en güçlü olan fener, evet kendilerini çok düşürüyorlar ama bize en çok zorluk çıkaranlar onlar, mesela biz olmasak aynı şartlarda tjk yarışsın fenerle, çoğunlukla kaybederler.
Başakşehir sezonu zor duruyor buradan bakınca ama o sezonu oraya biz getirmiştik sayısız aptallık yüzünden. Sezona santraforsuz girmek de buna dahil.
Tjk 20/21de alırken orta sahasız sezona girmiştik, devre arası toparlamaya çalıştık ama kilit yerde Belhanda’yı saldık orada da.
Rakip iyi diye değil biz kötüyüz diye verdik o sezonu, hakem konularına girmiyorum, Fener kollanıyor falan diyorlar da Tjknin o sezon ya da 16-17 döneminde kollandığı kadar kimse kollanmamıştır, Quaresma hakeme omuz atıyordu, Josef Antalyalı’nın suratına dirsek atıyordu, Rosier tekme tokat giriyordu kart dahi görmüyorlardı vs