Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    171
  • Bu anket kapanacak: .
joao gomes 5 sezonda saranin yarim devrede attigi kadar gol atmis bu nasil merkez orta saha lan

IMG_4142.webp
Of sıkıldım fbden

Thuram atın az

Hakan’in gecen yaz üstünü cizmistim sahsen

Bize haber yolladiktan sonra ali koc’la görüstü ve fenere gidebilecegini söylemisti o dönem

Istedigi kadar Galatasarayliyim desin,fener baskani ile görüsmesi bile kabul edilebilir bir durum degil

Valla herkes erkenden işleri çözüyor biz zaten her ne kadar şampiyon olsak da sendeledik, hızlı aksiyon almamız lazım ama hala Icardi ile gündem meşgul ediliyor.

Hoca istemiyorsa salın adamı işte. Duranda veya kime ok veriyorsa yedek için al geç, sonra da Bozok veya Habeş işte 3. Forvet al bu ikisi de Bertuğ kadar katkı verir salak salak paralar konuşuluyor.

10 numaranı al, hücum prese uygun, Osi'yi besleyecek profil tamam ondan sonra sınır, kupa ne bahanen varsa sırala da bunlar aşikar işler dicem de mevcut yönetim Muslera gideceği 1 yıl önceden belliyken, yerine adamı son gün aldıkları için yine transfer takip etmemek en iyisi olacak gibi yine şanslı olursak yaparız bir şeyler. 3 edene 5 vererek çözeriz son gün.

Harvey Elliott (u23) - Curtis Jones ikilisini alabileceğimiz bir ortam mevcut. Şu ikili uzun ve yoğun maç programında disiplin ve odak anlamında çok güvenilir geliyor bana.

Lemina / Magassa (u23)
Torreira / Nhaga (u23)
C. Jones / İlkay
Can Uzun / H. Elliott (u23)

Son düzenleme:
Nasil gencken bir bok yapamadi yaw bos yapiyorsun ancak

Rizede 34 mac 17 gol 8 asist
fener 32 mac 15 gol 6 asist

Bir de muric ovenlere hakan safi taraftari demis futbol cahili seni sana mi soracak lan millet oyuncu overken
Müthiş istatistikler kaç yaşında yapmış bunları uçup kaçmamış standart performans 15 gol Eren derdiyok El Nesry filannda attı bunları
Adam 33 yaşına giriyor şu istatistiği yapsa bile bir halt etmez de neyse
Övmeye devam et murici bu paraya bu yaşta alsak ilk sen bagirirsin soygun var diye
Adamların kendi taraftarı istemiyor maliyet performans olarak sen istiyorsun garip
Keşke muric ayarı 3 4 adam daha alsalar

Atletico'ya yazmışlar bir süredir. Detayları bilmiyorum, gücümüz yeterse benim hayal ettiğim isim;

Bu çocuk listedeymis

Mayista haberler çıkmıştı

30 milyon isteniyomus

Eriksen gene yigilmis milli takim macinda.(Durumu iyiymis)

Birak artik topu be adam

Müthiş istatistikler kaç yaşında yapmış bunları uçup kaçmamış standart performans 15 gol Eren derdiyok El Nesry filannda attı bunları
Adam 33 yaşına giriyor şu istatistiği yapsa bile bir halt etmez de neyse
Övmeye devam et murici bu paraya bu yaşta alsak ilk sen bagirirsin soygun var diye
Adamların kendi taraftarı istemiyor maliyet performans olarak sen istiyorsun garip
Keşke muric ayarı 3 4 adam daha alsalar

Gencken bir bok yapmadi dedin ben de sana istatistiklerini gosterdim ki istatistikler disinda da oldukca faydali bir profildi her zaman .. Ligde 2 sezon ustuste 25 gol katkisi yapmis forvete bir bok yapmadi diyorsun ..
O kisim patlayinca da simdi maliyet kismini soyluyorsun ..Muriqin maliyeti dusuk diyen oldu mu varsa oyle bir yorum goster bana .. Genel olarak lig icin iyi transfer denmis ki haklilar zaten..Goren de Osimhenle falan kiyaslandi zannedecek...

Hayali bir senaryo kurup onun ustunden yaftalama yapiyorsun ..

Ilk icraati Vedat oldu, bakalim ikinci forvet kim olacak ayrica Ederson'un birinci kaleci olarak kalmasini istermis.

Aziz Yıldırım: "2 santrfor alacağız. Sonra neye ihtiyaç varsa 4-5 olur. Ama fazla oyuncu almayacağız, onu da bilsin herkes."
Vedati alir muhtemelen de ondan sonra temizlik yapmaya ugrasmalari lazim, onla ugrasacaklar. Limitleri de etkilenecek bundan.

Esas bu tabloda bizim cok net hamleler ile sampiyonluk + gruptan cikip yine playoff ya da son 16 hedefinden sasmamamiz lazim.

Ibretlik sekilde 8 senelik yoklugunda azize tokat gibi yapistirmamiz lazim hatta.

Geri
Üst Alt