- 24 Temmuz 2021
- 16.341
- 6.490
- 663
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atletico'ya yazmışlar bir süredir. Detayları bilmiyorum, gücümüz yeterse benim hayal ettiğim isim;united ve at madrid mi istiyor
Dolunay dedin mars dedin yine boşa düşürdün bizi.Of sıkıldım fbden
Thuram atın az
Of sıkıldım fbden![]()
Thuram atın az
Dolunay dedin mars dedin yine boşa düşürdün bizi.
bırak transferi, duyum bile yok.
Yeniay da mention at banaBelki adımlar attik yeniayda sonuç alacagiz
Daha 1 hafta var sabret
Müthiş istatistikler kaç yaşında yapmış bunları uçup kaçmamış standart performans 15 gol Eren derdiyok El Nesry filannda attı bunlarıNasil gencken bir bok yapamadi yaw bos yapiyorsun ancak
Rizede 34 mac 17 gol 8 asist
fener 32 mac 15 gol 6 asist
Bir de muric ovenlere hakan safi taraftari demis futbol cahili seni sana mi soracak lan millet oyuncu overken
Bu çocuk listedeymisAtletico'ya yazmışlar bir süredir. Detayları bilmiyorum, gücümüz yeterse benim hayal ettiğim isim;
![]()
Danilo - Oyuncu profili 2026
Danilo, 25, Brezilya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 29 Nis 2001, Salvador, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
WC kadrosunda değil mi? Biraz iyi performans gösterirse 50'den açarlar kapıyıBu çocuk listedeymis
Mayista haberler çıkmıştı
30 milyon isteniyomus
Müthiş istatistikler kaç yaşında yapmış bunları uçup kaçmamış standart performans 15 gol Eren derdiyok El Nesry filannda attı bunları
Adam 33 yaşına giriyor şu istatistiği yapsa bile bir halt etmez de neyse
Övmeye devam et murici bu paraya bu yaşta alsak ilk sen bagirirsin soygun var diye
Adamların kendi taraftarı istemiyor maliyet performans olarak sen istiyorsun garip
Keşke muric ayarı 3 4 adam daha alsalar
Vedati alir muhtemelen de ondan sonra temizlik yapmaya ugrasmalari lazim, onla ugrasacaklar. Limitleri de etkilenecek bundan.Ilk icraati Vedat oldu, bakalim ikinci forvet kim olacak ayrica Ederson'un birinci kaleci olarak kalmasini istermis.
Aziz Yıldırım: "2 santrfor alacağız. Sonra neye ihtiyaç varsa 4-5 olur. Ama fazla oyuncu almayacağız, onu da bilsin herkes."