Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    171
  • Bu anket kapanacak: .
Lan adam gençken bizim ligte bir bok yapamadi
32 yaşında adamı yere göğe sigdiramiyorsunuz

Kosova Turkiye maçında beli donmuyordu adamin
İspanya orta sıra takımında gol atmakla Sampiyonluga oynayan takımda gol atmak aynı şey değildir ozaman bu kafayla Osi 15 atti Smudrov 23 attı seneye Smudrov bize gelip 30 atsin

Yeminle su muric övenler seçim olsa Hakan safiye inanıp oy verecek kitle maalesef bizim taraftar içinde de var böyle tipler
Bu sezon bayağı bir maçını izledim, attığı goller zaten kaliteli ama oyuna katkısı da çok yüksekti. Maliyetinden bağımsız rotasyonumuzda o profilde birisi olmalı.

Bu sezon bayağı bir maçını izledim, attığı goller zaten kaliteli ama oyuna katkısı da çok yüksekti. Maliyetinden bağımsız rotasyonumuzda o profilde birisi olmalı.
Tamam sen rotasyon diyorsun adam 18 milyon verip alıyor Turk te degil Birde bu adam yedek kalmaya gelmez as forvet olacak

Grimaldo iyi transfer olur fb icjn ama burayı düşünmüyormuş

Ake de düşüşte ve bilemedim 3lude iyi ake

Lan adam gençken bizim ligte bir bok yapamadi
32 yaşında adamı yere göğe sigdiramiyorsunuz

Kosova Turkiye maçında beli donmuyordu adamin
İspanya orta sıra takımında gol atmakla Sampiyonluga oynayan takımda gol atmak aynı şey değildir ozaman bu kafayla Osi 15 atti Smudrov 23 attı seneye Smudrov bize gelip 30 atsin

Yeminle su muric övenler seçim olsa Hakan safiye inanıp oy verecek kitle maalesef bizim taraftar içinde de var böyle tipler

Nasil gencken bir bok yapamadi yaw bos yapiyorsun ancak

Rizede 34 mac 17 gol 8 asist
fener 32 mac 15 gol 6 asist

Bir de muric ovenlere hakan safi taraftari demis futbol cahili seni sana mi soracak lan millet oyuncu overken

Geri
Üst Alt