- 1 Haziran 2015
- 27.392
- 18.974
- 2.148
6-8-10 transferleri gelsin artık @dursun bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Lille de oynayan İngiliz ise ordan bir transfer yaptı gerçi de çok iyiydi bence ama fizik takıntılılar beğenmezjoao gomes 5 sezonda saranin yarim devrede attigi kadar gol atmis bu nasil merkez orta saha lan
ikisi de çöp bu arada ake zaten müzmin sakat 25 maç anca oynar grimaldo da 4lü beki değil folloş olur buralarda erzurumun random kanadı bile içinden geçerGrimaldo iyi transfer olur fb icjn ama burayı düşünmüyormuş
Ake de düşüşte ve bilemedim 3lude iyi ake
Kriterlere uyan 2 oyuncu var ikisi de düşen takım Wolwes'te oynuyor Andre ve Joao Gomes.
Kriterlere uyan 2 oyuncu var ikisi de düşen takım Wolwes'te oynuyor Andre ve Joao Gomes.
Aynen 30+ 25-28 olsa neyse.. bir santrefor olarak kritik zamanlar.Muriqi iyi herif ya fiziğiyle oynuyor ama düşüşe geçmesi kaçınılmaz.
Kankası artık gs'nin kapısından geçemez. Hainlerle işimiz yokburhan can denen düzenbaz tiyatro çeviriyor utanmaz hala hakanı aklamaya çalışıyor
Iyi topcu lafim yok, ben olsam o paralari genc topcuya veririm.B.silva "beni isteyen bir kulübe gitmek istiyorum, henüz karar vermedim" demiş diye bir haber okudum doğruysa rota bizi gösteriyor.
Nasil bir topcu bilgin varmi? Ben hic duymadimbu bebe 30 milyonsa su an can 60