- 24 Temmuz 2021
- 16.329
- 6.487
- 663
Ethan ampadu 11 de hazırlık macinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilya liginden 19 yaşında santrafor haberi var. Oyuncuyu tanımıyorum ama gelsin.
Hamsi kafalara bak sanki berkan'in geçmiş kariyerini bilmeden mi gittiniz adama
Brezilya liginden 19 yaşında santrafor haberi var. Oyuncuyu tanımıyorum ama gelsin.
Yok yaw hem batida hem de en ucuz bilet 500 papel. ABD maci kalan biletler 1000 dolar. Atlanta'daki diger maclara bakabilirim diycem de onlar da 200'den basliyor. Ispanya maclari da oyle ucuk fiyatlar.Abi milli maçlara gidicen mi
Yok yaw hem batida hem de en ucuz bilet 500 papel. ABD maci kalan biletler 1000 dolar. Atlanta'daki diger maclara bakabilirim diycem de onlar da 200'den basliyor. Ispanya maclari da oyle ucuk fiyatlar.
Kendi ayrılmak istemiştiBerkanı geri alalım bence. Niye gitti anlamadım zaten
Ederini bulmadan asla gitmemeli(35-40)
Sara çöp çekilecek topçu değil bize sadece daha iyisi lazım.
GS de iyi performans göstermek için çabalıyorsa da iyi işaret.Transfer yapacaginin isareti ins
Atlanta'dan 2.5 saat yukarida. Yakinda oraya calismaya gidecegim gibi gorunuyor.sen neredesin renktaş
digitürk aboneliğini var mı orada
12 yil oldu bukadari kafi, nasil da paralari dagitiyor safi dagitiyor safi ooooo oooooSON DAKİKA
Fabrizio Romano:
“Fenerbahçe, Marsilya'nın Greenwood istediği bonservis bedelini ödeyecek!”
Genelde transfer yapacak olan yabancilar böyle extra calisip sosyal medyaya saliyorGS de iyi performans göstermek için çabalıyorsa da iyi işaret.
Atlanta'dan 2.5 saat yukarida. Yakinda oraya calismaya gidecegim gibi gorunuyor.
Digiturk yilligina 230 dolar istiyor. Gecen seneye kadar veriyordum ama iptal ettim. Bedava opsiyonlara yoneldim
1 milyona satmışlar. Bu sene çok iyi değil miydi?