Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Bu anket kapanacak: .
Fbyi fazla küçümsüyosunuz

Geçen sene asensio ve yarım taliskayla yarım sezon forvetsiz oynayıp kafa kafaya getirdiler sezonu hatta 2-3 maçta son saniye golü yemeseler şampiyonlardı hatta hatta osi antalyaya 3ü atmasa kpaşa maçında şampiyonluğu verebilirdik tüm bunlara rağmen
Biz de 10 numarasız ve yarım osimhenle oynadık ona bakarsak. Osimhenin sağlam olduğu ve sağlam bir 10 numara aldığımız senaryoda kimi aldıklarının pek bir önemi yok

Aybars Ay denilen forum kişisinden ciddi rahatsızım
Baba, şampiyonluğu Fener verdi bize. Hakan Safi gelirse bu sene işler değişebilir. Maldini gelmiş yine yanına
Az önce izledim biri ayağa kalk dedi Maldiniye herif fena sinirlendi, birilerini dövmemek için kalkıp terketti olay mahalini

sakatlanmasa Xavi Simons diye tag açardık... tam aradığımız 10no idi

Aybars Ay denilen forum kişisinden ciddi rahatsızım

Az önce izledim biri ayağa kalk dedi Maldiniye herif fena sinirlendi, birilerini dövmemek için kalkıp terketti olay mahalini
Maldini ye taraftar muamelesi çeken bir amigo bende gördüm, ayıp etmişler adama ama bir yandan da görüyorsun ki Hakan Safi parayı basacak gibi duruyor. Aziz, Muriqi ile bildiğimiz Aziz zaten

Uğurcan
Singo Davinson Van Dijk Jakobs
Thuram Baleba
Sane/Yunus Can Barış/Kolo Muani
Osimhen/Duran

vallahi ilginc gelismeler var

17 yaşındaymış

fm 2026 nın wonderkidlerinden yıllardır söylüyorum scout departmanımız var ama gram faydası yok onun yerine şu oyunu inceleseler ki neticede bu adamlarıda gözleyip puan veren futbol manyağı bir kitle var eminim çok daha tutarlı transferler yapabiliriz

Osimhen
B.Alper-B.Diaz-Sane
M.Sangare -C.Jones
İlk etap şu üç bölgeyi sağlamca çözmek gerekiyor 6,8,10 sonra yine sol bek ve gidenlere göre ek takviyeler zor bi dönem olacak asıl ihtiyaçlardan başlamayız yine muhtemelen.

bizim defans tandemimiz mi daha kötü yoksa orta sahamız mı diye düşünüyorum bence defans hattımız orta sahamızdan daha kötü

Aynı şekilde son dakikada buldukları golleri atamamış olsalar, içeride bize de kaybetmiş olsalar, biz de abuk subuk goller yemesek 34 galibiyet ile şampiyonduk diyebiliriz. Geçen sezon ligin kafa kafaya gitme sebebi tamamen bizim saçmalamamızdan kaynaklıydı. Aksi durumda zaten ne bizim ne de onların doğru düzgün rakibi yok ligde. Bizim doğru hamleleri yaptığımız senaryoda bize rakip olabilecek mentaliteleri yok. İlk puan kaybında birbirine girecekler.
Genele bakarsak tsninde bjkninde bizimde fbninde herkesin son dk attığı yediği goller oldu ama fbnin özellikle 2-3 maçı çok spesifikti o yüzden baz alabiliriz

Ztn yazının devamında böyle olmasına rağmen antalyaya 3ü atamasak şmp gidebilirdi diyorum

Biz de 10 numarasız ve yarım osimhenle oynadık ona bakarsak. Osimhenin sağlam olduğu ve sağlam bir 10 numara aldığımız senaryoda kimi aldıklarının pek bir önemi yok
İki takımı yarıştırırsak fb kalecisiz biz kalecili oynadıktan başlar 200 tane madde sayarım sana fb aleyhine bizim lehimize olan

Bu bombok ligde kalecisiz, forvetsiz ,yarım taliskayla ,son düzlükte oynamayan asensioyla falan şampiyonluk son maça kalmanın eşiğine geldiyse rakibini hafife alamazsın

Geri
Üst Alt