Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 33.925
- 57.810
- 3.383
Zorla değiştirteceğiz bu kepazeliği kabul edemeyizarial muhabbetine devam edecekmisiz fb jk ts degisterecekmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorla değiştirteceğiz bu kepazeliği kabul edemeyizarial muhabbetine devam edecekmisiz fb jk ts degisterecekmis
Normal. İnternet explorer gibi yönetimimiz vararial muhabbetine devam edecekmisiz fb jk ts degisterecekmis
Sat sat satttt
Biz bunu zaten biliyoruz da Şubat ayından yaz için Bernardo bitti diyen yavsaklar(bit yavrulari) siz değilmişsiniz gibi şu işten ekmek yiyorsunuz ya
yani gerçekten şu fontu değiştirmemek istemenin herhangi bi sebebi olabilir mi acabaNormal. İnternet explorer gibi yönetimimiz var

Yav bizim kulüp devlet dairesi gibi yönetiliyor. En ufak iş için bile önce birinin aklına gelmesi lazım sonra 15 tane dilekçe sonra belki olur. Bizimkileri artık ezbere biliyoruz. Kaplumbağa hızında zoraki iş yapan bir yönetim. Çoğunu da taraftar baskı yapıyor talep ediyor diye yapıyorlaryani gerçekten şu fontu değiştirmemek istemenin herhangi bi sebebi olabilir mi acaba
ihtimal vermiyorum ama buna, değişecektir
en kötü cl fontunu kullansınlar yaw, ariale bayılıyorlar madem clde niye farklı font varYav bizim kulüp devlet dairesi gibi yönetiliyor. En ufak iş için bile önce birinin aklına gelmesi lazım sonra 15 tane dilekçe sonra belki olur. Bizimkileri artık ezbere biliyoruz. Kaplumbağa hızında zoraki iş yapan bir yönetim
Fazla formayı Arial sayesinde sattığımızı düşünüyorlardır haklılar.arial muhabbetine devam edecekmisiz fb jk ts degisterecekmis
Böyle şeylere dikkat bile etmiyor uğraşmak bile istemiyorlardır muhtemelenen kötü cl fontunu kullansınlar yaw, ariale bayılıyorlar madem clde niye farklı font var
saçma sapan işler cidden
ne alakaFazla formayı Arial sayesinde sattığımızı düşünüyorlardır haklılar.
Beğenildiğini düşünüyorlardır "yönetim" öyle düşünüyordur.ne alaka
Desire yi değil, Guela yı kastediyor Kara MuradımBizde kulübede çürürdü simdi 2 cl kazandi rts bosver
bu transfer olmaz muhtemelen ama leao gelecek olsa sane 11'den düşer bencebir kanat sane bir kanat leao 16. hafta erzurum deplasmanı dk 25:
erzurum 2 gs 0
goller 7.dk muzaffer bilazer
22. dk coşkun birdal