Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
ilkay yakın çevresine çok hırslı olduğunu aktarmış
gerçek ilkayı bu sezon görecekler demiş

Pek skor yapamaz ama bağlantılarda vs iş yapar sırtı dönük oyunu bilen bir adam. 3. forvet olarak alınabilir.
O da mümkün.

Tam Erzurum deplasmanında Barış'a ve Sane'ye silik futbolu için söverken 60'da oyuna girip farkı 2'ye çıkaracak golü atacak adam gibi geliyor bana Bozok.

İlkay ile ortak şekilde GS'de alsın genç, 2-3 milyona transfer edeceğin ama hala başka takımlarda oynayıp gelişmesi gereken oyuncular için oynatılacak bir yer olur. İlkay'da futbolu bırakınca orayı yönetir.

1780849483736.webp

İlkay ile ortak şekilde GS'de alsın genç, 2-3 milyona transfer edeceğin ama hala başka takımlarda oynayıp gelişmesi gereken oyuncular için oynatılacak bir yer olur. İlkay'da futbolu bırakınca orayı yönetir.

çok büyük hayalim şu olay ya

bordeaux ve çanakkaleyi satın almak istiyorum

Doğru, daha zengin ama cimri bir herif.
Cimri flan orası ayrı ama taraftar gruplarından bı abim başkanım herkes sizin için şöyle zengin böyle zengin diyor yıldızları ne zaman görecez demişti. Samsunspor ligde kalıcı olsun ondan sonra bizde birşeyler yapacağız acele edip başkalarının yaptığı hataya düşmek istemiyorum dedi. Samsun 2-3 sezon daha kalıcı olursa yavaş yavaş harcama yapacağını düşünüyorum.

Dünya yildizi
Burasi gs
Kendini ispatlamis genc
Bu kelimeleri duyunca geriliyorum.

Geri
Üst Alt