Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.082
- 47.799
- 4.933
19 tane mi ne limanı vardı herifin.Safi sana da harçlık versin diyorlar. Büyük ihtimal safi'den daha zengin![]()
Cebinden çıkardığı bozukluklarla safiyi satın alır muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19 tane mi ne limanı vardı herifin.Safi sana da harçlık versin diyorlar. Büyük ihtimal safi'den daha zengin![]()
4 yıl mı
12 yıl diyecektin herhalde Recai abi
Yok Emre abisarper abi duyum var mı
bizim translardan bahsediyom zartzurt ağabey4 yıl mı
12 yıl diyecektin herhalde Recai abi
Tamam Recai abi onu diyorum ben debizim translardan bahsediyom zartzurt ağabey
geçmiş olsun transfer yapmayacak yönetim yapmak istemiyorlar zaten yedek yerli futbolcu alabilirler belki sadece
1-1.5 milyar euro bandında serveti, bir topçuya 10 m euro bile vereceğine pek ihtimal vermiyorum.Cimri flan orası ayrı ama taraftar gruplarından bı abim başkanım herkes sizin için şöyle zengin böyle zengin diyor yıldızları ne zaman görecez demişti. Samsunspor ligde kalıcı olsun ondan sonra bizde birşeyler yapacağız acele edip başkalarının yaptığı hataya düşmek istemiyorum dedi. Samsun 2-3 sezon daha kalıcı olursa yavaş yavaş harcama yapacağını düşünüyorum.
torreira gitmez ama bir ihtimal davinson'u satabilirlerGerçekten geçmiş olsun, icardi gitmezse bir de sanchez torreira gönderir iyice berbat ederler kadroyu
Valla bilmiyorum değişik bi herif sağı solu belli olmaz.1-1.5 milyar euro bandında serveti, bir topçuya 10 m euro bile vereceğine pek ihtimal vermiyorum.
Bir de bu adam fanatik GSli idi yani
Robert ismini sonradan kendi almış Amerika’da iş yaparken Türk ismi olunca önyargı oluyor diyeValla bilmiyorum değişik bi herif sağı solu belli olmaz.
Bu arada Robert yüksel diye adamla dalga geçiyorlar oğlunun adı daha fena Jasper Sinan![]()
O sene kesin champlardı yalnızTamam Recai abi onu diyorum ben de
FB Nani-RVP alırken de burada öldük bittik ayvayı yedik kesin FB champ diye ağlanıyordu
10-11 yıl geçti değişen hiçbir şey yok ama FB 1 tane bile şampiyonluk alamadı o günden bugüne