Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
bizim translardan bahsediyom zartzurt ağabey
Tamam Recai abi onu diyorum ben de

FB Nani-RVP alırken de burada öldük bittik ayvayı yedik kesin FB champ diye ağlanıyordu

10-11 yıl geçti değişen hiçbir şey yok ama FB 1 tane bile şampiyonluk alamadı o günden bugüne

Can Bedel'e göre 2 seçenek varmış. Osimhen box ve Sane box ta kullanılan 2 fonttan biri adaymış daha başka adaylar da olabilir ama kendisi bilmiyormuş.

geçmiş olsun transfer yapmayacak yönetim yapmak istemiyorlar zaten yedek yerli futbolcu alabilirler belki sadece

İbrahimoviç'i alacak başkanı özledim ben çıksın konuşsun kolpa da olsa inanırız.

Cimri flan orası ayrı ama taraftar gruplarından bı abim başkanım herkes sizin için şöyle zengin böyle zengin diyor yıldızları ne zaman görecez demişti. Samsunspor ligde kalıcı olsun ondan sonra bizde birşeyler yapacağız acele edip başkalarının yaptığı hataya düşmek istemiyorum dedi. Samsun 2-3 sezon daha kalıcı olursa yavaş yavaş harcama yapacağını düşünüyorum.
1-1.5 milyar euro bandında serveti, bir topçuya 10 m euro bile vereceğine pek ihtimal vermiyorum.

Bir de bu adam fanatik GSli idi yani

1-1.5 milyar euro bandında serveti, bir topçuya 10 m euro bile vereceğine pek ihtimal vermiyorum.

Bir de bu adam fanatik GSli idi yani
Valla bilmiyorum değişik bi herif sağı solu belli olmaz.
Bu arada Robert yüksel diye adamla dalga geçiyorlar oğlunun adı daha fena Jasper Sinan 😀

Valla bilmiyorum değişik bi herif sağı solu belli olmaz.
Bu arada Robert yüksel diye adamla dalga geçiyorlar oğlunun adı daha fena Jasper Sinan 😀
Robert ismini sonradan kendi almış Amerika’da iş yaparken Türk ismi olunca önyargı oluyor diye

Değişik demek az kalır.

Tamam Recai abi onu diyorum ben de

FB Nani-RVP alırken de burada öldük bittik ayvayı yedik kesin FB champ diye ağlanıyordu

10-11 yıl geçti değişen hiçbir şey yok ama FB 1 tane bile şampiyonluk alamadı o günden bugüne
O sene kesin champlardı yalnız

Tjk Sosa - Gomezle çılgın bir sinerji yakaladı ve bu onların planı değil şansıydı daha çok.

Bir de vitor vardı malum.

Pandemi senesi de benzerdi.

Geri
Üst Alt