Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberlerine güvenmiyorum ama sadece durduk yere birilerinin kaos çıkartmaya çalıştığını ben de düşünüyorum. Futbolun başında Kavukçu olacağı ve transferlere onun bakacağı net belli iken. Öyle olmayacak gibi algı çalışması yapılıyor sanki. Eray Yazgan olsa olsa orada futbolcuların problemlerini çözmek vb. gibi konularda olur sadece.
Haberlerine güvenmiyorum ama sadece durduk yere birilerinin kaos çıkartmaya çalıştığını ben de düşünüyorum. Futbolun başında Kavukçu olacağı ve transferlere onun bakacağı net belli iken. Öyle olmayacak gibi algı çalışması yapılıyor sanki. Eray Yazgan olsa olsa orada futbolcuların problemlerini çözmek vb. gibi konularda olur sadece.

Önerilen oyuncuların videolarını izlemişlerdir belki.15 saat ne konusabilirsin ya transferde![]()

Her zaman derim transfer toplantısında bir dünya markasıyız. Bidahaki toplantıya guiness yetkilileri çağrılmalı7 saat toplanti dunya rekoru olmali
Sana bir giricem, görücen seçim vaadiniosimhen real madride 150 ye satılmalı dayın perezin secim vaadini karşılamalıyız
Üzdün motz ...Adnan Scare'in yapay zekayla gondedigi fotograflar artik baydi
Icardi daha cok sure istemis, ona bekliyoruzSa, kime aldık beyler
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
@Sergen Zeren hayalini yaşıyorumSana bir giricem, görücen seçim vaadini